Skocz do zawartości

Pytanie do wydawców chwilówek

libra

Rekomendowane odpowiedzi

Bo wszystko pewnie na 1. miejscu idzie przez Kredito (bo mają wszystko zautomatyzowane, przejdzie - super dostajesz 6$ [w bankierze za poprawną sprzedaż jest 130pln], nie przejdzie dostajesz 0,60$ a klient zwykłe oferty innych pozabankowych firm, jak kliknie w link partnerski i wezmie pozyczkę to dostajesz znowu te 6$, a PM dostaje mega bazę klientów, którym potem może proponować dalsze produkty finansowe). Tutaj nie ma nie wiadomo jakich cudów i mechanizmów.

Ale w Bankierze też różnie bywa,ostatnio też wiecznie zostają jakieś ogony z poprzedniego miesiąca,niektóre programy to chyba charytatywnie promujemy, kiedy np. Takto finance przeszło na leada z 39 wniosków zaliczyło 1. śmiech na sali. Wszędzie się psuje !

@libra, Kasa jednak juz na koncie. Widocznie przelewy poszly ale statusy sie nie zmienily :) Więc pewnie wejdzie ci dzisiaj też jeszcze popołudniową/wieczorną sesją.

Bo wszystko pewnie na 1. miejscu idzie przez Kredito (bo mają wszystko zautomatyzowane, przejdzie - super dostajesz 6$ [w bankierze za poprawną sprzedaż jest 130pln], nie przejdzie dostajesz 0,60$ a klient zwykłe oferty innych pozabankowych firm, jak kliknie w link partnerski i wezmie pozyczkę to dostajesz znowu te 6$, a PM dostaje mega bazę klientów, którym potem może proponować dalsze produkty finansowe). Tutaj nie ma nie wiadomo jakich cudów i mechanizmów.

Ale w Bankierze też różnie bywa,ostatnio też wiecznie zostają jakieś ogony z poprzedniego miesiąca,niektóre programy to chyba charytatywnie promujemy, kiedy np. Takto finance przeszło na leada z 39 wniosków zaliczyło 1. śmiech na sali. Wszędzie się psuje !

Ogólnie jeśli chodzi o ten rynek to teraz jest bardzo słabo, najlepsze miesiące gdy to wszystko było "nowe" i wchodziło czyli koncówka 2013 i początek 2014 mamy za sobą. Reklamodawcy też się wycwanili.

Edytowane przez noupe

Noupe, jednak kasa mi nie weszła, mam konto w mbanku, ostatnia sesja przychodząca jest 18:15 i nie mam wpływu.

Masz konto w PKO, że po 15:00 miałeś juz pieniądze na koncie?

Edytowane przez MaxPan
Nie cytujemy w całości!

Meritum. Były sesją po 15:00, więc musiały wyjść od nich koło południa.

To nic nie rozumiem. Zmieniłem nr konta w środę, tak jak pisali by najpóźniej to zrobić, nr konta na pewno wpisałem poprawny i nie mam pojęcia co sie stało. W mbanku sesje przychodzące są 15 i 18:15 a Ty dostałeś już po 15-tej. Jutro sobota to sie i tak nic nie dowiem.

Status płatności "zapłacony" a pieniędzy nie mam.

Przecież puszczają przelewy z PKO, co ma do tego adsense? Nawet jeśli puścili w południe, to sesja wychodząca z PKO jest koło 14, a sesje przychodzące w mbanku są o 15 i po 18 więc ze spokojem te pieniądze by dotarły. Tłumaczono mi mailem że status "zaakceptowany" nie ma znaczenia z chwilą puszczenia przelewu, a jednak wydaje mi się ma. U mnie przyszedł mail o 15:07 więc pewnie wtedy dopiero puscili przelew.

Przecież puszczają przelewy z PKO, co ma do tego adsense? Nawet jeśli puścili w południe, to sesja wychodząca z PKO jest koło 14, a sesje przychodzące w mbanku są o 15 i po 18 więc ze spokojem te pieniądze by dotarły. Tłumaczono mi mailem że status "zaakceptowany" nie ma znaczenia z chwilą puszczenia przelewu, a jednak wydaje mi się ma. U mnie przyszedł mail o 15:07 więc pewnie wtedy dopiero puscili przelew.

Czy ja powiedziałem coś o PKO? Napisałem że masz sobie przeczytać jak zagraniczne przelewy idą do mBanku - bo problem stoi właśnie po stronie tego "cukierkowego" banku. Ja z Googla mam zawsze pierwszą sesją przychodzącą a w mBanku często nie załapuje się na ostatnią tą o 18...

Edytowane przez noupe

Witam wszystkich. Mam pytanie dotyczace technicznych aspektow oferowanych przez PMansion narzedzi.

.

Mianowicie kiedy wklejam kod majacy za zadanie od razu pokazywac wniosek to nic nie dziala na stronie i widze tylko kilka bezsensownych znaczkow.

Dodatkowo kiedy staram sie wygenerowac kod html do bannerow to znowu nic sie nie dzieje w panelu kreacji PMansion.

Nie bardzo rozumiem na czym polega problem, jakby ktos potrafil mi to wyjasnic to bede wdzieczny.

Pozdrawiam,

Witam wszystkich. Mam pytanie dotyczace technicznych aspektow oferowanych przez PMansion narzedzi.

.

Mianowicie kiedy wklejam kod majacy za zadanie od razu pokazywac wniosek to nic nie dziala na stronie i widze tylko kilka bezsensownych znaczkow.

Dodatkowo kiedy staram sie wygenerowac kod html do bannerow to znowu nic sie nie dzieje w panelu kreacji PMansion.

Nie bardzo rozumiem na czym polega problem, jakby ktos potrafil mi to wyjasnic to bede wdzieczny.

Pozdrawiam,

@Pawel115 - zapraszam na priv, pomoge Ci :)

@libra

Co masz na myśli ruch?

Ja dzisiaj widzę, że mam strasznie niską wartość leada, co jest mega nietypowe dla poniedziałku...

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl