Skocz do zawartości

Pytanie do wydawców chwilówek

libra

Rekomendowane odpowiedzi

@libra

Co masz na myśli ruch?

Ja dzisiaj widzę, że mam strasznie niską wartość leada, co jest mega nietypowe dla poniedziałku...

wlasnie to mialem na mysli :) pewnie ferie sie zaczely w kilku wojewodztwach i stąd to...

Miejmy nadzieje, że to tymczasowe. Fakt faktem jakieś dziwne spadki zauważyłem już w weekend.

Chociaż też kwestia ferii u mnie nie wiem, czy ma jakieś znaczenie, bo leadów jest w miarę dużo, ale udzielonych pożyczek - ewidentnie mniej.

Przykładowo dzisiaj na 56 leadów - 5-6 pożyczek.

W poniedziałek, tydzień temu 52 leadów, z czego 25 pożyczek!

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Miejmy nadzieje, że to tymczasowe. Fakt faktem jakieś dziwne spadki zauważyłem już w weekend.

Chociaż też kwestia ferii u mnie nie wiem, czy ma jakieś znaczenie, bo leadów jest w miarę dużo, ale udzielonych pożyczek - ewidentnie mniej.

Przykładowo dzisiaj na 56 leadów - 5-6 pożyczek.

W poniedziałek, tydzień temu 52 leadów, z czego 25 pożyczek!

To u mnie tydzien temu miałem 60 dolarów, a dzisiaj 10. Podziwiam Twój ruch :)

Hmm, czyli nasza sytuacja jest podobna. Miejmy nadzieje, że to nic stałego.

@PaydayMansion, moglibyśmy prosić o jakieś informację z czym to się może wiązać, ew. czy nie wystąpiły jakieś problemy natury technicznej etc.?

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Spadać sobie może, ale nie w ciągu kilku dni o 5-krotną wartość, bo to praktycznie niemożliwe... :)

kiedys wreszcie musza zaczac zarabiac - napromowali sie tutaj

Uwierz mi na słowo, bo więcej w tym temacie się nie odezwę, że oni właśnie wreszcie skończyli naprawdę zarabiać na tym programie sporo czasu przed tym jak @it podał tutaj ten kontakt :P

• Like 1

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Uwierz mi na słowo, bo więcej w tym temacie się nie odezwę, że oni właśnie wreszcie skończyli naprawdę zarabiać na tym programie

uwierz mi na slowo , ze mialem na mysli zarabianie w polsce tutaj na tych klientach zlapanych w tym watku.

Tak po dugie to od kiedy szeryf MaxPan lubi multikonta (bo chyba konik morski nie jest tu nowy i od razu z takimi mnoralami )

to idźcie teraz do ....

wspolczuje tobie jesli tylko po tym specyfiku tobie stoi

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

Tak po dugie to od kiedy szeryf MaxPan lubi multikonta

jak masz dowody to daj, wiem na 90% kto to, ale dowodów brak ;D, na razie. A to co napisał prawda. PM zaczął na PIO reklamować się kiedy okres świetności ten system ma za sobą. Taka prawda.

A płakanie na 3 stronach tematu, że przelew miał być w piątek o 17 a jego niema w sobotę, przeciecz najlepiej do dowcipów przenieść.

• Like 4

Pytanie do PayDayMansion:

Czy te kilkanaście emaili reklamowych (z reklamami firm pozabankowych), które klient otrzymuje po wypełnieniu formularza, to rozumiem, że ma to na celu zbieranie zysków dla Wydawcy który "zdobył" klienta dla Was?