Skocz do zawartości

Pytanie do wydawców chwilówek

libra

Rekomendowane odpowiedzi

A i jeszcze pytanie-załącznik do PM. Dlaczego na początku LP wyglądały tak:

https://prntscr.com/69arhi

a teraz wyglądają tak:

https://prntscr.com/69ar1i

Co robicie na przykład z leadami, które polegają na klinięciu nr telefonu w reklamach na komórkach i połączeniu się bezpośrednio z konsultantem (jak ktoś rozmawia, to na 100% nie wypełni formularza online). Mówicie zapewne: "przepraszamy, ale nie możemy udzielić Panu/Pani pożyczki, bo należy wypełnić formularza na stronie...".

Nasz system, oprocz innych zabezpieczen, nie pozwala na wypelnianie aplikacji z tego samego IP czy tez proxy. Konsultant nie zbiera aplikacji przez telefon jedynie informuje jakiego typu to jest produkt, czego mozna sie spodziewac po wypelnieniu aplikacji, czy tez udziela wskazowek co do poszczegolnych pytan zawartych w formularzu (jezeli klient ma watpliwosci). Jak juz cos, to czesto klient wypelnia aplikacje podczas, gdy konsultant instruuje go przez telefon. A jezeli nadal nei jest to przekonywujace to postarajcie sie postwaic w sytuacji koncowego odbiorcy leada, otzrymuje jakas ilosc aplikacji, leady pochodza ze wszystkich stron Polski, roznorakie miejscowosci, wszystkie sa z tego samego adresu IP - wierzysz w takie leady? Ja osobiscie bym ich nie kupil to po pierwsze… po drugie… czy podalbys tak szczegiolowe dane osobowe przez telefon? Ja osobiscie bym ich nie podal… gdybym rozmawial z konsultantem firmy, ktorej reklame przed chwila widzialem w telewizji i do nich zadzwonilem - owszem. Prosze sam wycaignij wnioski.

Na koniec, matoo wiesz dlaczego wczesniej LP wygladalo tak a pozniej inaczej? Zebys mial wiecej leadow, wiecej prowizji i zebys powiedzial wszystkim dookola ze jest taki program w Polsce ktory rzeczywiscie stara sie zachowywac po partnersku. Call centre to tylko wierzcholek gory lodowej naszych dzialan majacych na celu wesprzec naszych partnerow. Jest cos nowego co ostatnio wdrozylismy, mianowicie jezeli jest klient, ktory zostawil wystarczajaco duzo danych na formularzu jednak nie dokonczyl aplikacji, reaktywujemy tego leada droga mailowa i prowizja jest przypisywana naszym partnerom w przypadku sukcesu. Powiedz mi jaki inny program dziala tak w stosunku do swoich partnerow?

Kolegom chodziło po prostu o średnią, nie poematy tylko 2-3 krótkie wartości z przekroju roku, sezonu. Testy testami, a liczy sie zawsze ile jest do wypłaty i jak się to zmienia przy pewnych wartościach constans. Mnie bardziej martwią konta widmo w tym temacie, których wypowiedzi sa dosyć monotematyczne - to też swego rodzaju test jest.

Przecież konta widmo to Kamila :)

Tak, Kamila ma konta widmo, razem siedzimy w biurze i piszemy z tego samego IP a PiO nic z tym nie robi.... no zastanowcie sie

Kolegom chodziło po prostu o średnią, nie poematy tylko 2-3 krótkie wartości z przekroju roku, sezonu. Testy testami, a liczy sie zawsze ile jest do wypłaty i jak się to zmienia przy pewnych wartościach constans. Mnie bardziej martwią konta widmo w tym temacie, których wypowiedzi sa dosyć monotematyczne - to też swego rodzaju test jest.

Mindryl bardzo Ciebie prosze, zrob mi przysluge co? Prosze zglos te konta o ktorych mowisz do PiO i oskarz mnie ze to konta widmo i utniemy ta spekulacje raz na zawsze. Dodatkowo, prosze napisz tutaj konkretnie o ktore konta Tobie chodzi. Uderz w stol i niech nozyce sie odezwa.

piszemy z tego samego IP a PiO nic z tym nie robi.... no zastanowcie sie

wiesz, taki "argument" na forum dla spamerów to akurat działa w drugą stronę.....

M

• Like 1

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Mindryl bardzo Ciebie prosze, zrob mi przysluge co? Prosze zglos te konta o ktorych mowisz do PiO i oskarz mnie ze to konta widmo i utniemy ta spekulacje raz na zawsze. Dodatkowo, prosze napisz tutaj konkretnie o ktore konta Tobie chodzi. Uderz w stol i niech nozyce sie odezwa.

Nie mam zamiaru ani czasu na to - to w waszym interesie powinno być aby tak to nie wygladało jak wyglada - widac wierzycie w niezwykłe zbiegi okoliczności.

No to ciekawe jak to wpłynie na Paydaymansion, jak z tego co zaobserwowałem to tam wnioski najpierw idą automatycznie przez K24 (trudno nie zauważyć, że formularz jest dostosowany do wymaganych pól podczas składania wniosku w K24).

Poza tym wisza troche kasy od grudnia....

W jakiej sieci?

Edytowane przez noupe

Czy ktoś z Was uczestniczy w Solutions4ad w providencie?

u mnie 100% przyznawalności

ps. od wczoraj, bo dostałem info z kreditech zawieszenie programów kredito24, zaimo, pandamoney, więc chłopaki czas przeinstalować banery:)

Lixe, a masz tylko klientów z internetu? Czy masz też biuro stacjonarne i wypełniasz za klientów wnioski do providenta?

Nie wiem czy to przez problemy z Kredito, ale u mnie odczuwalny spadek zarobków w ostatnich 2-3 dniach w PM...

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

kredito24, zaimo i pandamoney mają przerwę na kilka tygodni we wszystkich programach!

@libra nie wypełniam za klientów, bo to niezgodne z regulaminem :palacz:

ps. teraz na topie szybka gotówka w solutions 65pln za lead:)

Jeśli klient wyraża zgodę to można przy nim wypełnic.