Skocz do zawartości

Pytanie do wydawców chwilówek

libra

Rekomendowane odpowiedzi

kredito24, zaimo i pandamoney mają przerwę na kilka tygodni we wszystkich programach!

@libra nie wypełniam za klientów, bo to niezgodne z regulaminem :palacz:

ps. teraz na topie szybka gotówka w solutions 65pln za lead:)

Jeśli klient wyraża zgodę to można przy nim wypełnic.

Tu nie chodzi przecież o to czy klient pozwala czy nie. Reklamodawca może sobie zastrzec, że nie zezwala na wysyłanie wniosków w imieniu klienta (masz przecież takie informacje podane w uwagach do konkretnych programów). Chyba, że "doradca" będzie za każdym razem przed wypełnieniem wniosku zmieniał IP, przeglądarkę, czyścił cookies itp. co i tak nie daje gwarancji wykluczenia z programu.

Od niedawna zacząłem z PDM współprace, tak się złożyło że akurat w momencie kiedy kredito wstrzymało swoje kampanie ;)

Czy możecie napisać jak się mają średnie dzienne statystyki wysłanych leadów teraz w porównaniu do okresu w którym kredito przeglądało wnioski jako pierwsze ?

Twoje stare auto już nie nadaje się do jazdy? Jeśli tak to polecam Ci https://wigmet.pl/. Płatność gotówką ,
rozsądne stawki napisz lub zadzwoń dzisiaj.

Słabo. Gdyż jak szło pierwsze do K24 (z automatu) to przeważnie był pozytywny wniosek = większa kasa za lead. Teraz to jest nic innego jak zbieranie danych i wysyłanie zwykłych mailingów przez PDM.

Edytowane przez noupe

Z tych co znam i płacą za każdy wniosek jak PDM to volsor.

Rejestracja z ref: https://www.volsor.com/pl/signup/?referrer=1496

Rejestracja bez ref: https://www.volsor.com/pl/signup/

Jak ktoś skorzysta z rejestracji z ref, z góry dzięki !

Przy rejestracji podajcie kod promocyjny: WELCOMEPOLAND ,dają za to 200 zł na start.

Edytowane przez Finan

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Przecież Volsor to to samo co PDM (najpierw wniosek przez K24) a później "wnioskujący" dostaje masę e-maili (w tym po czesku) i jak myślicie, że jak otrzyma na raz np. 6 e-maili z typowymi ofertami chwilówek (znanych firm) to będzie je przeglądał, czytał i klikał? Nie, zaznaczy wszystkie i zrobi usuń (+ unsubskrypcje). W Volsor masz wypłatę min. 300zł (600zł z kodem rabatowym, co jest dziwne bo w ticketach które przychodzą po rozliczeniu miesiąca jest wyraźnie napisane "please create an invoice for february, provided your balance is over 1000,- CZK. (40 EUR) without the promo code." - dla Polski są inne stawki?), na chwilę obecną mają tylko 2 proste szablony - więc jak "klient" widzi ciągle taką samą stronę landingową to pewnie ją od razu opuszcza.

Stawki:

15 groszy (tak, 15gr) - za najniższy poziom wniosku czyli znalezienie im klienta i dostarczenie im pełnych jego danych na tacy

maksymalnie 45zł za sprzedaż

Edytowane przez noupe

Nie bronię volsor żeby nie było, ale ja składałem wniosek testowo i nie dostałem od nich żadnego maila, a od razu wyskoczyła mi propozycja gdzie mam największe szanse na otrzymanie pożyczki czy coś w tym rodzaju, dokładnie nie pamiętam.

Co do tych 15 gr z najniższego poziomu wszystko się zgadza tylko zapomniałeś dodać że to za klienta który absolutnie nie ma najmniejszych szans nigdzie na otrzymanie pożyczki. Jeśli chodzi o ich materiały promocyjne też się zgadza nie mają na razie za wiele bo dopiero weszli na Polskę.

Na temat wypłaty nie mogę nic konkretnego powiedzieć bo dostałem dopiero pierwszą ale była w terminie.

Mam też konto w PDM i na obecną chwilę w volsor mam lepiej, ale najlepiej niech każdy sam decyduje co dla niego lepsze.

Trzeba sobie jasno powiedzieć że czasy kiedy ładnie się zarabiało na pożyczkach minęły. Ponieważ: Jeśli płacą za udzieloną pożyczkę jest mało klientów co ją dostaną bo wszędzie pozadłużani, większość klientów co szuka coś po necie szuka dlatego że liczy iż znajdzie coś nowego gdzie nie brał i tam dostanie.

Po drugie: Jeśli płacą za leada , a klient wchodzi na stronę z wnioskiem i widzi że już tam kiedyś brał i nie ma szans na otrzymanie zwyczajnie ją opuszcza nie składając wniosku.

Powiem szczerze że jakby mi płacili tylko 20 gr za samo wejście na stronę z wnioskiem to byłbym bogaty, takich wejść widzę w statystykach dziennie w tysiącach.