Skocz do zawartości

Pytanie do wydawców chwilówek

libra

Rekomendowane odpowiedzi

https://ukredytowani.pl/topic/967-kto%C5%9B-korzysta%C5%82-z-aasa/

jak tak trzepią potencjalnych klientów to nie dziwota, ilu może być czystych yelonków bez żadnej skazy, chcących wziąć chwilówkę, potencjalny klient chwilówek z założenia ma coś za uszami, a o tych czystych biją się wszyscy, nawet banki.

Studenciak w branży jestem od 2004 roku! Pierwszy stronkę do PP może właśnie robisz teraz,Noupe chłopcy to u szewca klej mieszają ! Z jednej strony milioner z drugiej prymitywne pytania? Prymitywny to jesteś Ty Studenciak bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem! Jeżeli piszę prawdę i opisuję problem w sposób prosty i zrozumiały to dla Ciebie jestem prymitywem? Wiesz ile się zarabiało kilka lat temu na produktach finansowych? Chyba nie! Nazywając mnie milionerem szydzisz ze mnie! Powiem Ci tylko tyle ,że są osoby ,które jeszcze w tej chwili (gdzie nasz biznes jest dużo gorszy niż kiedyś) zarabiają miliony! Dodam,że znam osobiście osobę ,która zarabia w tej chwili około 100.000zł z PP! Może Ty się pochwalisz ile masz już kont założonych na siebie i wszystkich członków rodziny? Zanim kogoś obsamarujesz to się zastanów! Nie ma tutaj żadnej szeptanki z mojej strony, staram się przekazać moje doświadczenie i skorzystać z doświadczeń innych użytkowników ,ponieważ branża podupada! Coś jeszcze chcesz wiedzieć?

Teraz z innej beczki,zauważyłem ,że od kilku dni jest nie zliczają się leady w pp Bankier. Dzisiaj do nich napisałem po tym jak wysłałem wniosek kontrolny(nie zliczyło) Nie odpowiedzieli mi ale okolo 18 stej napisali ,że maja prace modernizacyjne i są problemy ze zmianą statusu.Moim zdaniem to nie modernizacja tylko jakis błąd lub awaria systemu bo powinni o tym poinformować wcześniej a nie po fakcie.Proszę o info od was w tej sprawie jeżeli też macie jakieś problemy.

Finan i Arkaszka dzięki za normalną odpowiedź.Pozdrawiam.

Ja powiem Wam tak, dziwię się że Jesteście w PP Bankier. Ja byłem tam lata temu, ogólnie brak zliczania wniosków, często zdarzały się sytuacje kiedy klient dostał coś tam, a było brak prowizji. Widzę że do tej pory jest z tym PP coś nie tak po poprzednich wypowiedziach. Tak samo nie polecam programu TMefekt, na weryfikację wniosków z listopada ub. roku czekam do dziś. Trochę długo. A wnioski sprawdzam wyrywkowo poprzez znanych klientów.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Uwierz mi że ta ustawa nic nie zmieni w chwilówkach, poza tym że firmy będą stosować inne regulaminy itp.

Regularnie uczestniczę w szkoleniach różnych znanych firm które zajmują się chwilówkami i wiem że od dawna są przygotowane na zmianę tej ustawy.

Arkaszka, Volsor to chyba największy spamer na e-mail jaki sobie można wyobrazić, na poprzedniej stronie wrzuciłem screen co dostaje klient po wypełnieniu wniosku (wciąż takie e-maile przychodzą z tego co wiem). Wiadomo, że osoba, która wypełnia taki wniosek na ich stronie zgadza się na otrzymywanie ofert ale bez przesady.

Edytowane przez noupe

Tak Volsor wysyła do przesady te maile. A jeśli chodzi o zarobki w nim ja nie narzekam, dość dobre i wypłata zawsze terminowo ale i nie polecę bo jestem zdania że dla każdego jest co innego dobre. W każdym razie mam porównanie z PM i u mnie wygląda to tak że w Volsor lepiej wychodzę, ale jeszcze 3 miesiące temu było lepiej w PM. Arkaszka, zarejestruj się i potestuj, ja przynajmniej tak robię i wybieram to co najbardziej dla mnie korzystne.

Edytowane przez Finan

Przecież PDM i Volsor to jedno i to samo (działa na takiej samej zasadzie, z tym, że Volsor mocniej spamuje), teraz przy wyłączeniu się z kampanii na kilka tygodni Kreditech nie mają takiej skuteczności.

W każdym razie mam porównanie z PM i u mnie wygląda to tak że w Volsor lepiej wychodzę, ale jeszcze 3 miesiące temu było lepiej w PM.

Sądząc po twoim ID konta z linka ze stopki, trudno mi uwierzyć że jesteś w Volsor 3 miesiące :)

Edytowane przez noupe