Skocz do zawartości

Pytanie do wydawców chwilówek

libra

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekaw jestem Waszej opinii na temat Goaffilate. Mam u nich tylko program SMS365. Nie dałem się skusić na inne. Też miało być tak pięknie. Z SMS365 pieniądze miały być w zasadzie od razu po przesłaniu rachunku mailem. Firma Praim która tym zarządza i Regita czyli spólka udzielająca pożyczek w SMS365 ma tą samą siedzibę, więc to jakby jeden worek pieniędzy. Tak mnie zapewniano. Czekam już 7 dzień na kasę :)

Programy partnerskie widoczne są na screenie. Jeśli chodzi o sieć affiliacyjną to jest to systempartnerski.pl czyli popularnie mówiąc bankier.

Zna ktoś coś podobnego na rynek zagraniczny en?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Jak dla mnie bankier to lipa. Nie dość, że stawki kiepskie to się czeka na te weryfikacje.

Najlepsze wg mnie sieci afiliacyjne:

- Tradedoubler.com

- doaffiliate.net

- novem.pl

- netsales.pl

Novem niekiedy daje ciała. Zliczają wnioski z kilkuminutowym opóźnieniem, wypłaty w terminach, mało problemów, dobre stawki.

PS. gdzieniegdzie dałem refa.

O_o

Jest to realne, że mając codziennie wysłanych kilka wniosków nie dostałem ani złotówki :) ?

Ta sytuacja trwa od jakiś 3 tygodni. Rozumiem, że po prostu nie zaakceptowali żadnego wnioski, albo ew. taka informacja przychodzi dużo później? Dodam, że jestem w pp bankiera.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

mmr88, obecnie w bankierze dopiero rozpoczęły się rozliczenia. Pamiętaj że Wysłany wniosek nie równa się wniosek zaakceptowany/spełnione wymagania programu. Wysłany może oznaczać że osoba ta np. zarejestrowała się w serwisie z Twojego polecenia, ale np. pożyczka nie została jej przyznana ostatecznie = brak prowizji dla ciebie. Musisz poczekać do nowego tygodnia jak się zakończą rozliczenia i dopiero wtedy w Raportach będziesz miał szczegółowe informacje.

• Like 1

Wygląda na to że firma Praim dołączyła do kolejnych sieci afiliacyjnych, które opóźniają wypłaty. Zawsze płacili 6 czy 7 dnia miesiąca, a dzisiaj jest 15-ty i jest już 14 dni od wystawienia rachunku a pieniędzy nie ma.

O Novem to chyba mógłbym książkę napisać, kiedyś czekałem 2,5 miesiąca na kasę :) I ciągle tłumaczenie że nie mogą zapłacić póki wpierw im reklamodawca nie zapłaci...

To bankier ma jeden plus, zawsze płacą do 2 dni od otrzymania kasy. Nie raz ją wykładają, ale mają kapitał na to.

Jeszcze jest na rynku coś takiego jak doaffiliate. Do dziś od zeszłego roku nie dostałem kasy za działania przy sohocredit. Nie polecam.

Ze 2 lata temu byłem w Novem, jak przyszło do wypłaty to usunęli mi konto bez żadnej informacji. Po kilku mailach z zapytaniem o powód przyszła informacja, że znaleźli nieprawidłowe kliknięcia...

Haha, dobre. A szczerze współczuję. Dobrze że mi tak nie zrobili, bo 6 tys. zł bym nie przebolał. Ciekawe w zasadzie co bym zrobił... Ani umowy z nimi. Niby rejestracja i założenie profilu jest podstawą, ale co gdy usuną konto? Przed sądem jak to udowodnić...

bankier i netsales mogę tylko napisać-odradzam współpracy

Ja słyszałem, że z bankierem nie ma żadnych problemów. Możesz coś więcej napisać?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/