Skocz do zawartości

Pytanie do wydawców chwilówek

libra

Rekomendowane odpowiedzi

No to jak masz nieopłacony dokument, potwierdzenie że oni go otrzymali to skłądaj wniosek o nakaz zapłaty do e-sądu, jak go otrzymasz to chyba wiesz co dalej robić, a jak e-Sąd odrzuci to w trybie standardowym przedstawisz swoje dowody.

• Like 1

jak masz nieopłacony dokument, potwierdzenie że oni go otrzymali to skłądaj wniosek

Dokładnie. Aczkolwiek nie chce mi się wierzyć aby ktoś czekał z nieopłaconą fakturą aż 3 miesiące.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Tutaj to jest problem bardziej zlozony.

Jak nie poprawnie starej faktury to nie zaplaca nowej... bo ksiegowosc nie przyjmie.

Wszelkie telefony zbywaja, a to ze im sie pomylilo bo mialo byc z netto brutto w kilku programach to dla nich normalne....

Czyli wyobraz sobie ze zarobisz 10 000 + VAT, ale masz wystawic 9500+VAT i tak naprawde nie wiesz czemu "bo system tak pokazywal".

Standardowy szantaż. Masakra. Absolutnie nie polecam

Tylko który płaci teraz najlepiej? Który jest najpewniejszy/? Bankier?

Poczytaj opinie, popatrz na stawki w poszczególnych programach, możesz przecież zainstalować reklamy kilku sieci, a po pierwszym rozliczeniu sam zobaczysz co najlepiej Ci się sprawdza.

Ja mogę podpowiedzieć że wyższa stawka wcale nie oznacza lepszych zarobków. Mamy jednego Wydawcę który bierze udział tylko w kampaniach lead za małe stawki (mniejsze wymagania do spełnienia) i zarabia więcej niż Ci co biorą wyłącznie sale po dużych stawkach, ale za to wymagania do spełnienia większe.

Więc nie ma złotej recepty.

Tylko który płaci teraz najlepiej? Który jest najpewniejszy/? 

Ja Ci mogę polecić convertiser.com/pl wydaje mi sie że jest najbardziej rzetelny, o bankierze różne opinie ostatnio były

Ja w convertiser miałem ostatnio 8 wniosków zaakcpetowanych na 9 odrzuconych co jest dobrym wynikiem

W branży finansowej nie zawsze akceptowalnośc zależy od PP ale warto wybierać te wiarygodne

najlepiej poczytaj opinie

@Search Marketing to samo pytanie zadawałem jakiś czas temu. Ja mogę od siebie polecić paydaymansion.com.

Wiele osób z tego forum mi poleciło kilka miesięcy temu ten program  i zacząłem tam wysyłac ruch.

Żeby było bezpieczenie i abym mógł sprawdzić program to wysyłam na kilka różnych kont i tego się trzymam do dzisiaj.

Rezultat jak narazie bardzo pozytywny. Płatnosci na czas. Zastrzeżenia do programu: BRAK.

Zeby nie być gołosłownym to wklejam statystyki.

Na obecną chwilę pokazuję jak wyglądaja moje statystyki tylko z rynku polskiego.

Jeśli ktokolwiek zna coś lepszego do polecenia to prosze o informację.

Mój ruch jest dobrej jakości i nie wstydzę się go sprzedac za dobrą cenę komukolwiek.

@s_matysik mógłbys podzielić się startystykami tu albo priv? wynik wyglada Ciekawie i mógłbym przetestować ten program.

P.S. Jesli ktos potrzebuje zaproszenia do programu to mogę podesłać.

88w923oe.png

mjr83g7o.png

vcw6fe7o.png

sgdgdmcj.png

r7w4le99.png

Ja nic nie będę proponował bo sam promuję PP. Poszukaj, popatrz. Po prostu jak masz ruch dobrej jakości to w PM tracisz (jeśli on rzeczywiście jest dobrej jakości). A dlaczego ?, na szybko policzyłem Twoje staty z jednego dnia, wychodzi statystycznie ok. 15-17 zł za jeden wniosek. Nie jest to dużo.

@Finan mam ograniczenia w postach, skontaktuj się ze mna na priv to bedzie nam lepiej rozmawiac.

Wysyłam do PM bo wiem ze jak prowizje mam przyznaną to mi to wyplacaja co widzę na koncie i to z zegarkiem w reku, czy podesle fakture czy nie, kasa jest na koncie.
To jest dla mnie ogromny PLUS.
A nie jak miałem do tej pory, że prowizja niby była a tak naprawde jej nie było i konto po miesiącu się kurczyło.

JEdnak patrze na to co pisałes
Napisany 05 sierpień 2015 - 20:48
No mi tego nie musisz tłumaczyć, ja to wiem. Ale Wydawcy podchodzą do tego inaczej.

Prosty przykład w naszym PP, jeden z Wydawców miał ok 6 wniosków SALE (nie chce mi się teraz dokładnie sprawdzać) , a zaakceptowany jeden na 57 zł i był niezadowolony. A moim zdaniem jest to wynik ok.

I z tego wychodzi mi ze 57/6 = 9,5zł jesli dobrze rozumuję? To nie jest chyba jakis super wynik? 
Rezultat praktycznie o polowe gorszy niz ten ktory ja mam obecnie z PM.