Skocz do zawartości

Pytanie do wydawców chwilówek

libra

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Wydawcy chwilówek, też tak macie jak ja, mnóstwo wejść, strony w topie, a wniosków jak na lekarstwo. Czyżby już wszyscy zadłużeni pobrali wszystkie chwilówki we wszystkich mozliwych firmach pozabankowych?

Podobnie było w 2009 gdy skończyło sie żniwo na kredyty bankowe na dowód...

Czekam na wrzesień a konkretnie na jesień, wtedy bedzie już wiadomo czy to przez lato czy przesilenie rynku.

• 2 tygodnie później...

@Odkurzacz: Hmm wydaje mi się, że stawki z pp mBanku są tak wysokie, bo praktycznie połowa polskiego internetu ma tam konto. Co z kolei powoduje, że złapanie leada jest na podobnym poziomie trudności co złapanie klienta na chwilówki. Więc jeżeli uda się złowić klienta dzięki pp, to mBankowi opłaca się zapłacić nawet te kilkadziesiąd zł za leada.

Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG
Potrzebujesz solidnego fachowca?
https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje.

Powiedzmy sobie szczerze ze nie mysle o glebokich wodach chwilowek i kredytow bez bik.

Przyznam takze ze jezeli mialbym 2-5 chetnych miesiecznie na takie konto internetowe lub dla mlodziezy (powiedzmy w mbanku, choc bardziej lubie getinbank:) to koszty pozycjonowanie zwrocily by sie. Natomiast gdy mialbym 10 -20 chetnych bylbym zadowolony z takiego obrotu sprawy. Czy wg was uzyskanie 10 -20 chetnych na konto jest mozliwe?

Chętni to jedno a jak rozliczy Ci to sieć to drugie. Licz sie z odrzutami 70-80%.

Zauważyliście ostatnio pogorszenie w programie vivus? W bankierze nie ma jeszcze rozliczeń za lipiec, skladaja niby reklamacje. A w reszcie mega wysokie odrzucenia, chyba vivus schodzi na psy - nachapali się i juz olewają temat. Formalnie jedyną zmianą jest likwidacja prowizji za powracających.

@up ja wiem jak funkcjonuja sieci zlodziejsko -afiliacyjne dlatego sie tam nie pcham (bo i tam beze mnie ciasno:)

Dlatego pisze o programach partnerskich bezposrednio u bankow- te raczej ciesza sie dobra opinia.

Co ciekawsze to rowniez w programach PP mbanku (i pewnie innych bankow tez) mozna posredniczyc w pozyczce lub kredycie- ktos tego probowal...?

Formalnie to vivus dal reklame w prime timie i teraz musza sobie odbic a sama nazwa tego czegos sugeruje ze oni musza zyc z czegos (franc. Vivre - .zyc)