Skocz do zawartości

Pytanie do wydawców chwilówek

libra

Rekomendowane odpowiedzi

Został na przykład opublikowany alert konsumencki dotyczący „szybkich pożyczek”, które są legalne, ale istnieje wątpliwość, czy konsumenci zdają sobie sprawę z istnienia innego rodzaju pożyczek. W odpowiedzi firma Google zmieniła sposób wyświetlania reklam szybkich pożyczek. Aby reklama szybkiej pożyczki mogła zostać wyświetlona, wymagamy teraz, aby wyszukiwane hasło zawierało wyrażenie „szybka pożyczka” (lub podobne). Jeśli bowiem użytkownik szuka dokładnie takiego hasła, znaczy to, że wie o istnieniu pożyczek innego rodzaju.

Info z centrum zasad AdWords :) Jak widać chwilówki mają się dobrze. Wielkie G postanowiło przeprowadzić małą rewolucję i zacząc blokować kampanie brandowe, które geenrują im najmniejszy przychód.

belimeter, piszę do Ciebie maile ale nie uzyskuję odpowiedzi

więc pisz do IT bo jak na razie wygląda to na niezłą szeptankę , a jazęli się mylę to widać że On jest w tym temacie obeznany ;)

ps. belimeter pisze 5 postów na rok od 5 lat, IT też od dłuższego czasu nie pisał, nie dzwonił - taki dziwny zbieg okoliczności ;)

Pewnie złapali już tylu refów że nie muszą odpisywać:). Ale patrząc na statystyki IT to ja sie nie dziwie ze oni nic nie psiza. Majac takie statystyki to tylko bym siedzial i powiekszal ruch zeby je utrzymać.

Osobiscie narazie jestem bardzo zadowolony, wszyskto co marnowalo sie w innych programach tu sie sprzedaje i to mi sie podoba.

Jak narazie nie zmarnował się prawie żaden klik. Nie wiem czy to szczęście nowego czy tak tam jest dlatego cchialem się skontaktowac z IT lub belimeter.

Juz widziałem na kilku stronach, że niektórzy pozmieniali u sibie na landingi pm wiec chetnie poczytam jak u was wyniki jesli by ktos chcial sie podzielic informacja tak abym mógł to skonfrontować z moimi.

Panowie/Panie, nie wiedzialem ze tu tylu pejdejowców siedzi. Szkoda, że nikt nie wychylał się jak było więcej ruchu. Nie odpisywałęm na maile bo chwile mnie nie było. Łapałem ostatnie dni dobrej pogody:)

@delacroua az tyle nie zarobiłem zeby się zmyć z interesu ale nie powiem żeby nic nie wpadało:) z tych resztek waszego ruchu:).

Zaraz wszystkim odpisze bo maili sie trochę zebrało.

Jak nie dam rady dziś to na resztę odpiszę jutro. Obiecuję:). Już widzę w mailach, że nie na wszysktie pytania odpowiem bo one nie powinny być do mnie kierowane. Sprawy techniczne to piszcie do supportu paydaymansion.

Jak mówiłem my ślemy ruch od ponad roku tak na stałe i naprawdę zero problemów. Płatności są regularne, co ważne płacą za każdy lead i tak jak delacrua piszesz nic się nie marnuje. Będzie ktoś chciał statystyki to napiszę na mailu dla porownania z innych programów i z paydaymansion. Różnicę widąc to się przekona kto już śle ruch.

Odpocznę i odpiszę na maile.

Wrzucę tu jeszcze 3 kody. Ci co proszą o kody na mailu to też im podeślę i nie zabierajcie stąd:)

1bb9ba703d5480dd40bc7c513036bb91
ddb2989fb6136a4c09539360173e20f2
ba152331c0094c28d7dc75218540a4e8

Jakie są stawki za lead w paydaymansion ? W panelu nie mogę znaleźć takich informacji, jedyna informacja to taka że stawka zależy od jakości to oczywiście jasne ale jakie są te stawki? Może ktoś mnie " rozświetlić " ?

Ten system jest w ogóle dziwny. Brak jakiś konkretnych statystyk i informacji jaki produkt sprzedaliśmy (nawet nie wiem z jakich firm korzystają) i ile wynosi stawka za poprawny wniosek, dzisiaj mam np. takie stawki za lead: $ 0.49 czy $ 0.57 - super nie? Chyba lepiej wybrać polskie programy affilacyjne (np. Bankiera), masz przynajmniej wszystko na tacy podane, terminowe wypłaty (przypominam ze w Paydaymision min. wypłata na rach. bankowy to 1k$ (-45$ opłaty manipulacyjnej). Poza ładnymi stronami landing page (które pewnie i tak niedługo będzie googiel łatwo banował) to nic ciekawego nie oferuje. Ja miesiąc potestuje i pewnie pozostanę przy Bankierze czy doaffiliate.

Edytowane przez noupe

Min. próg to 300zł wypłaty. Pamiętaj też, że odliczany jest przy wypłacie podatek jeżeli rejestrujesz się jako osoba fizyczna, dla firmy zarobiona kwota to kwota brutto w panelu. Support w języku angielskim.

Edytowane przez noupe

Min. próg to 300zł wypłaty. Pamiętaj też, że odliczany jest przy wypłacie podatek jeżeli rejestrujesz się jako osoba fizyczna, dla firmy zarobiona kwota to kwota brutto w panelu. Support w języku angielskim.

jeżeli rejestrujesz się jako osoba fizyczna - wystarczy wysłać certyfikat rezydencji podstkowej (kosztuje 20 PLN) i wtedy podatek dochodowy płącisz w Polsce.

dla firmy zarobiona kwota to kwota brutto - jest to kwota netto, tylko nie dolicza się VAT ze względu na transkację wewnątrzwspólnotową