Skocz do zawartości

Pytanie do wydawców chwilówek

libra

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich zainteresowanych. Mam na imie Adam. Jest to oficjalne konto programu PaydayMansion.

Zauwazylismy przyplyw nowych uzytkownikow na naszej platformie, wiec postanowilem zajrzec tutaj aby rozwiac wszelkie watpliwosci.

PaydayMansion dynamicznie rozwija sie na polskim rynku i aby wyjsc naprzeciw waszym wymaganiom zapewniamy teraz wyplate prowizji od progu rownowartosci 50zl.

Nasze stawki oscyluja pomiedzy $0.50 i $35. Jestesmy jedynym programem dzialajacym na rynku chwilowek w Polsce, ktory operuje na zasadzie Pay Per Lead oraz gdzie prowizje przyznawane sa w czasie rzeczywistym. Placimy za niemalze caly ruch ktory do nas slecie. Zdarzaja sie dodatkowe prowizje za ten sam lead w przypadku sprzedazy partnerom na zasadzie hybdrydowego rozliczenia tak jak w innych programach lub odsprzedazy na innych verticalach (przewaznie okolo miesiaca).

W ramach wspolpracy z nami, ten sam lead pracuje dla Was nawet w momencie zaprzestania dostarczania leadow (generowanie leadow do naszej platformy nie jest jednorazowa opcja sprzedazy lecz dlugoterminowa inwestycja na zasadzie 'revshare'), poniewaz dane dostarczane nam sa obrabiane na wielu roznych plaszczyznach i rozlozone w czasie.

W UK i USA jestesmy znani z nienagannej wspolpracy z naszymi partnerami, cechuje nas innowacyjnosc technologiczna, wysokie prowizje oraz wyplata na czas (dwa razy w miesiacu). Polski rynek jest dla nas czyms nowym i fascynujacym. Jestesmy jedynym tego typu graczem na rynku.

Dzieki nam, jeden formularz wygenerowany przez Was odpytuje wielu pozyczkodawcow jednoczesnie, co wiaze sie z wyzsza prowizja dla naszych partnerow, poniewaz lead jest sprzedawany firmie, ktora wycenia go najwyzej.

Bardzo chetnie odpowiem na wszelkie pytania jakie macie :).

Jakie są stawki za lead w paydaymansion ? W panelu nie mogę znaleźć takich informacji, jedyna informacja to taka że stawka zależy od jakości to oczywiście jasne ale jakie są te stawki? Może ktoś mnie " rozświetlić " ?

Placimy pomiedzy $0.50 a $35 za lead przy mniej wiecej 90% poziomie akceptacji w czasie rzeczywistym.

@matoo, ja dostałem od supportu taką odpowiedź:

we don't offer fixed prices, but price ranges. The Earning Per Lead (EPL) looks like this:

For email traffic, the EPL range is $5 to $10.

For SEO, the EPL range is $15 to $26.

For PPC, the EPL range is $10 to $15.

Tylko ja uważam, że tam jest wszystko zagmatwane?

@PaydayMansion:

PaydayMansion dynamicznie rozwija sie na polskim rynku i aby wyjsc naprzeciw waszym wymaganiom zapewniamy teraz wyplate prowizji od progu rownowartosci 50zl.

Nie widzę u siebie w Panelu takiej opcji.

I jeszcze: jeżeli zatem jest polak na supporcie, to dlaczego wydawcom z Polski nie jest przydzielony polski konsultant?

Edytowane przez noupe
  • Like 1

Czyli $0,49 to najmniejsza kwota za lead, a jakiego rzędu są prowizje, jeśli z leada ktoś weźmie pożyczkę. Czy są jakieś różnice pomiędzy poszczególnymi stronami sprzedażowymi w PM, jeśli chodzi o leady i prowizje od sprzedaży - czy to jest liczone wyłącznie od kwoty pożyczki jaka zostanie zaciągnięta przez klienta?

Kazda strona sprzedazowa PM jest zintegrowana z tym samym i jedynym systemem monetyzacyjnym.

Prowizja nie jest zalezna od kwoty udzielanej pozyczki. Kazdy lead jest wyceniany na zasadzie odwrotnej licytacji oraz w zaleznosci od kanalu monetyzacyjnego. To moze byc 0,50$, lub $7, lub $7 i za kilka dni dodatkowe $7 dolarow. Na dana chwile, maksymalnie ile wydawca moze "wycisnac' z jednego leada to $35.

Trochę dziwna polityka, nie wiem co ma na celu. W każdym razie jak ktoś dysponuje kodem tu niech wrzuci tutaj, albo na PW, będe wdzięczny :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

@matoo, ja dostałem od supportu taką odpowiedź:

we don't offer fixed prices, but price ranges. The Earning Per Lead (EPL) looks like this:

For email traffic, the EPL range is $5 to $10.

For SEO, the EPL range is $15 to $26.

For PPC, the EPL range is $10 to $15.

Tylko ja uważam, że tam jest wszystko zagmatwane?

@PaydayMansion:

Nie widzę u siebie w Panelu takiej opcji.

I jeszcze: jeżeli zatem jest polak na supporcie, to dlaczego wydawcom z Polski nie jest przydzielony polski konsultant?

@noupe Przepraszamy, dane podane Tobie nie byly aktualne i nie dotycza polskiego rynku. Aktualne dane odnosnie prowizji zostaly podane we wczesniejszych postach przeze mnie.

Dodatkowo, chwilowo jeszcze nie widzisz opcji minimalnego progu na Polske - pracujemy nad tym i niedlugo bedziesz widzial zmiane na koncie. Moge oficjalnie potwierdzic, ze minimalny prog wyplaty wynosic bedzie 15$ :)

Oraz, zgodnie z waszymi uwagami, wydawcy z Polski maja teraz przydzielonego polskiego konsultanta. Przepraszamy za dotychczasowe niedogodnosci.

Nie wiem, bo nie mam kodu i nie mogę sprawdzić :D

Zapraszam :) Sprawdz nas :)

Oto twoj kod:

bc97dd683e5cb9a91c05bd83ac022b80

jakby co to ja też chętnie przygarnę kodzik i potestuję ;)

Prosze bardzo :)

Oto Twoj kod:

7f4a10ce4e2dd4f1239da1016aedaed7

Zapraszam :) Sprawdz nas :)

Oto twoj kod:

bc97dd683e5cb9a91c05bd83ac022b80

Dzięki. Więc czekam teraz na aktywacje konta z Waszej strony :)e

edit. Już aktywne :)

Edytowane przez mmr88

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

PaydayMansion jest tak super że aż potrzeba tajemnych kodów do rejestracji?

@cyber - Trafiles w 10 :)

PaydayMansion wspolpracuje z doswiadczonymi graczami w tej branzy. Bardzo chcielibysmy, aby jak najwiecej ludzi moglo zarabiac przy pomocy naszej platformy, jednak nie jestesmy w stanie urzeczywistniac marzen 'przypadkowych' ludzi, ktorym podoba sie idea zarabiania pieniedzy w internecie. Wspolpracujemy tylko i wylacznie na zasadzie zaproszenia. Wychodzimy z zalozenia, ze skoro pracujemy z naszymi wydawcami na zasadzie partnerstwa to pewne oczekiwania powinne obowiazywac obustronnie, np. nasi wydawcy oczekuja od nas przede wszystkim zrozumienia ich potrzeb (bardzo mile widziane sa wszelkie uwagi), mozliwie najwyzszych prowizji, platnosci na czas, oraz narzedzi technologicznych, ktore ulatwiaja lub przyspieszaja ich prace/ przygotowania do generowania ruchu. My natomiast chcemy pracowac z partnerami, ktorzy wiedza na czym polega ta branza i wolimy skupiac sie na graczach, ktorym nie trzeba tlumaczyc krok po kroku co musza zrobic, aby zarabiac pieniadze w internecie.

Afiliate marketing to w pewnym sensie hermetyczne srodowisko. Chcemy, aby tak pozostalo :)

Z biegiem czasu, na rynku polskim, wrota do PaydayMansion zaczna sie zamykac - zostana z nami najlepsi - i to z nimi bedziemy ewoluowali , wprowadzali nowe produkty i rozwiazania, przy okazji dobrze sie bawiac i zarabiajac dobre pieniadze. W PaydayMansion nic nie dzieje sie przypadkowo. Wszystko jest wypadkowa wspolpracy z naszymi wydawcami.

Podrawiam :)

• Like 1

Z biegiem czasu, na rynku polskim, wrota do PaydayMansion zaczna sie zamykac - zostana z nami najlepsi - i to z nimi bedziemy ewoluowali

Możliwa też jest opcja odwrotna, żeby utrzymać ruch będziecie łapać każdego chętnego.

• Like 1