Skocz do zawartości

Pytanie do wydawców chwilówek

libra

Rekomendowane odpowiedzi

Następna porcja kodów :

031ec5a045f013e77ed623b212ecbc6d
219677a62703b2f46edc38418638c516
4e053140c130126b90b9773193912477
540679b477a25f075a633856a98c75fa
700a501e8fb09e82876a674b7dfb3d35
a4de8b59a3b740916fb303af4ca998e2
b079ac14e8b4d68871e0e95504c3afac
ba383a0d86235be1d62139a447f211fa
bd8bb538fe90a1ca2ef9b31944d90b26
be791d8d089f76727f92c44ab58409b7
c40e9a199de71f1d8e3fee35af9f6192
c812d1612c8d4f3b839a4249cf4f87ce
eaf82704197603eafea92c8b50f0e4dd
f5e3b174d4fbc6e1f9f6be24fd7127d0

Nie mozemy ujawniac jasno z jakimi firmami wspolpracujemy i ktora firma placi jakie prowizje, poniewaz obowiazuje nas tajemnica handlowa z kazdym z pozyczkodawcow

To czemu w konkurencyjnych programach jest napisane jasno co i za ile, np. CPL 22 zł CPA 50 zł ? Ich nie obowiązuje tajemnica handlowa?

U nas jest to zupelnie inny model dystrybucji leadow... Sytuacja, ktora opisujesz odnosi sie generowania leadow tylko i wylacznie do jednego pozyczkodawcy. U nas jeden lead jest wysylany do wielu pozyczkodawcow w pewnej kolejnosci (rowniez obowiazuje tajemnica handlowa) a ceny sa takie jak w innych programach (wspominalem o tym juz wczesniej np. 7$ (CPL) + mozliwosc dodatkowo do 28$ (CPA)).

Caly czas wypracowujemy rozwiazania ktore dla niektorych firm sa ogromnym zaskoczeniem - nie mysleli o wprowadzaniu takich rzeczy jednak stopniowo ich przekonujmey do tego, pokazujemy jak to moze dzialac i udaje sie wprowadzic produkt ktory w innych programach jeszcze dlugo nie bedzie dostepny (np. real-time commission).

Ale o co chodzi z tymi kodami? Może ktoś nakreślić co nieco?

No jak się rejestrujesz to musisz podać "code" który otrzymałeś.

EDIT: jednak kody działają jeszcze - po prostu formularz się nie odświeża.

Ten sobie wziąłem: a4de8b59a3b740916fb303af4ca998e2

Edytowane przez niemalekko85

Bardzo wściekła meblościanka

Jaki jest sens wrzucania 200000 kodów z zaproszeniem, gdy jak się zgłosisz sam do Paydaymision o kod musisz odpowiedzieć na przesłane przez nich pytania (chcą współpracować tylko z osobami które miały styczność z tą branżą). IT_M wrzuca tyle kodów bo dostaje 5% waszych zarobków :)

Edytowane przez noupe

noupe, nie prawda, ja nie miałem styczności z finansowymi, a chcę spróbować, puściłem screen historii wypłat z innego pp (niefinansowego) i też dostałem dostęp. A pytania odsiewają na pewno ludzi, którzy nigdy z pp nie mieli do czynienia.

Ja Panowie już pierwsze efekty mam. Narazie nie są to efekty rewelacyjne ale zadowalające mnie. Nie mam co prawda dużo ruchu ale jak tak będzie szło to będę się starał o dużo więcej.

Pytanie do @Paydaymansion: Czy każdy lead najpierw jest liczony po tych niskich stawkach a później jest zamieniany na wyższe? Bo widzę w statystykach, że niektóre leady od razu są płacone drożej a inne pierw mają niższą stawkę a później wyższą? Czy mam rozumieć, że niektóre leady sprzedają się od razu a inne dopiero po jakims czasie a inne wcale ale i tak za nie mam zapłacone te kilka drobnych?

Czy już załapię się na wypłatę w tym miesiącu?:)

A pytania odsiewają na pewno ludzi, którzy nigdy z pp nie mieli do czynienia.

No i to jest idiotyczne bo pójdą do innych afiliantów, ja też zaczynałem prawie z zerowym serwisem.

U nas jeden lead jest wysylany do wielu pozyczkodawcow w pewnej kolejnosci

No właśnie - jakie jest prawdopodobieństwo że pożyczkobiorca dostanie na raz dwa lub trzy kredyty przepraszam chwilówki?

cyber: nie do końca idiotyczne według mnie, powiem więcej - to dobry pomysł. Dlaczego? Osoby nie znające realiów współpracy z pp w większości na początku generują spore obciążenie supportu podstawowymi pytaniami, odpowiedzi kosztują czas pracownika - a często trzeba zatrudnić kilka osób więcej do supportu, jeżeli to się naprawdę rozrośnie.

Dalej - większość osób bez znajomości pp oprócz generowania obciążenia na serwerze wiele nie zdziała, szczególnie w branży finansowej. Mogą też być z nimi problemy w postaci fałszowania klików czy leadów dla dodatkowych kilku groszy zarobku. Zamykając się w jakiś sposób na początkujących, bazując na systemie zaproszeń weryfikowanym przez support mają bazę ludzi, którzy: a) mają doświadczenie, B) mają swoje sposoby, c) wiedzą na co się piszą. Szczególnie że dają naprawdę sporo ciekawych narzędzi, których u konkurencji szukać próżno i nie ma sensu rozdawać ich na prawo i lewo.

Tak jak pisze MKucinski, odsiew ludzi, którzy totalnie zaczynają od zera jest ok, bo odciąża to support. Sprawdźcie sobie jak działa support w bankierze... Na odpowiedz czasem czeka się kilka dni, na akceptacje powierzchni reklamowych również nie wspominając już co się dzieje w okresie rozliczeniowym.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Ja Panowie już pierwsze efekty mam. Narazie nie są to efekty rewelacyjne ale zadowalające mnie. Nie mam co prawda dużo ruchu ale jak tak będzie szło to będę się starał o dużo więcej.

Pytanie do @Paydaymansion: Czy każdy lead najpierw jest liczony po tych niskich stawkach a później jest zamieniany na wyższe? Bo widzę w statystykach, że niektóre leady od razu są płacone drożej a inne pierw mają niższą stawkę a później wyższą? Czy mam rozumieć, że niektóre leady sprzedają się od razu a inne dopiero po jakims czasie a inne wcale ale i tak za nie mam zapłacone te kilka drobnych?

Czy już załapię się na wypłatę w tym miesiącu? :)

może odpowiedź dla mnie ci pomoże:

Prowizja dla naszych Partnerów jest wypłacana 1 i 16 dnia każdego

miesiąca. Na początku współpracy mamy tzw. "okres wstrzymania", który trwa 14 dni. Na przykład,

rozpoczynamy współpracę 10 listopada. w dniu 1 grudnia będziemy wypłacać Twoją pierwszą prowizję z okres 10-16

listopada. Od 17- 30 listopada następuje "okres wstrzymywania" prowizji, która zostanie wypłacona 16

grudnia i tak dalej. Metody płatności jakie oferujemy to: • WebMoney • EPESE, lub • przelew

bankowy. Niedługo wprowadzimy opcje ustawienia płatności przelewem bankowym na Polske. Potwierdzam, że prowizja w

Polsce jest wypłacana juz od $15. W przypadku przelewu na polskie konto w PLN, przelew nie jest obciążony

kosztami. Pozdrawiam, PaydayMansion

Wracajac do tematu to w brukowej widzialem artykul ze branza chwilowek siadla bo branza dorosla itd

Podobno przez to ze sa prowadzone kampanie spoleczne przeciwko podpisywaniu wszystkiego jak leci, przeciwko metodzie na wnuczka itd

Koniec "zlotego wieku" w tej branzy zwiastuja nie tylko znaki na niebie i ziemi oraz kometa przecinajaca niebo ale i sprzedaz na all.

Chyba jeszcze istnieje aukcja w ktorej jeden z was sprzedaje blog o chwilowkach (nazwa jest taka jak "Kredyt na Juz") - wysoka cena, duze profity i calosc pro (przez duze "p")

Co roku mamy kolejnych, młodych ludzi (kończących 18 lat i więcej), mających czysty BIK, co prawda brak dochodów, ale dla firm chwilówkowych to nie problem :) Tak więc co roku generuje się popyt na chwilówki, więc nie powiedziałbym, że branża chwilówek się skończy.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/