Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam na Forum

Mam pytanie , wybrałam dla sklepu internetowego , który ma byc na rynek niemiecki domene com ( myslałam ,że bedę cwana ) Okazało sie ,że są wejscia do sklepu , ale w Miami i na Alasce . Zmieniłam w Narzędziach dla webmasterów ustawienie domeny na Niemcy , ale dalej nie widze wejsć w Niemczech .Powinnam zmienic domenę dla tego sklepu na de ?

I jeszcze jaedna sprawa , doczytałam sie tutaj na Forum ,że linki z Polski dla tej domeny nie poprawia jej wyników , a co z linkami z eBaya ?

z domeną .de byłoby lepiej ale nieznaczy to, że domena .com jest zła to, że nie masz ruchu pochodzącego z niemiec oznacza, że prawdopodobnie jesteś praktycznie niewidoczna dla niemieckich użytkowników. Pozostaje Ci zacząć pozycjonować się pod niemieckiego Gooogla, tak jak mówi Exploit, (jeżeli posiadasz inny) zaopatrzyć się w niemiecki hosting, lub poszukać innych źródeł ruchu dla sklepu ( np adwords?)

Zapraszam na bloga o Albanii .

z domeną com też da radę ale trudniej.

Sklep masz po niemiecku zgodny z ich lokalnym prawem. Zadeklarowany w meta język niemiecki.

tak jak domena hosting też by się przydał niemiecki.

No i zdobądź trochę dobrych linków z niemieckich stron.

tak jak powyżej poczekaj niech się wszystko "przegryzie"

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Dzięki za porady .

Domena jest młoda , ma ze dwa miesiące , z tego dopiero po miesiącu sie zorientowałam przez Google analithycs ,że jest ustawiona na Stany , ale swoja droga tam od razu były wejścia ( sklep po niemiecku a wejscia były w Maiami ).

Tak macie racje , trzeba bedzie zadziałac z Adwords.

A może ktoś wie jak sie zdobywa niemieckie linki ?

Dzięki za porady .

A może ktoś wie jak sie zdobywa niemieckie linki ?

Zacznij od katalogów

Ponizej lista

https://www.nxplorer.net/webverzeichnisse.html

Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL

Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski

Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności