Skocz do zawartości

Od czego zacząć?

tenodstronek

Rekomendowane odpowiedzi

W końcu dostałeś odpowiedzi od fachmanów z górnej półki.

Chętnie sprawdzę z jakiej Ty jesteś półki. I bez bólu poświęcę kilka kilo pln jeśli się mylę, a nie sądzę abym stracił tu kasę.

Podejmiesz się wyzwania?

Punkt 1 - przestajesz być anonimowy, później rozmawiamy dalej.

M

Edycja:

Jak jesteś dobry masz we mnie stałego klienta.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chętnie sprawdzę z jakiej Ty jesteś półki. I bez bólu poświęcę kilka kilo pln jeśli się mylę

Przepraszam za off ale jak by co niebawem pewnie będzie licytacja mojej stopki i będzie można sprawdzić jej siłe :) - zapraszam i raczej taka suma nie będzie potrzebna aczkolwiek mile widziana . :tancze: WSZYSTKO NA CELE CHARYTATYWNE !!!!

Punkt 1

Punkt 2 - trza szykować 30 domen do rotacji :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Oni są niemili, ale mają rację. To tak jakbyś chciał sobie podrasować samochód i dochodzisz do wniosku, że stawiasz warsztat i sam to zrobisz. Można? No niby można, ale po co jak taniej będzie komuś to zlecić, a jak koniecznie chcesz sam, to możesz sobie plastiki zmienić i naklejki przykleić i też będzie tuning.

Spytać chyba zawsze można? :D

Sądziłem że jest aktualnie jakiś soft znacznie usprawniający działania SEO nawet na początkujacych stronach, na pewno poszukam jeszcze wśród polskiego oprogramowania, a jest w czym wybierać :)

Pdziałam, popróbuje swoich sił i wtedy na pewno się odezwe na tym forum jeśli będe miał kolejne pytania lub jeśli wyciagne jakieś ciekawe wnioski którymi się tu podziele.

Pzdr

Bo soft ułatwia prace, ale zmieniły się czasy, rok, dwa lata temu, wrzucałeś na domenę kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt/... K BL, i zdobywałeś topy. Teraz coraz łatwiej złapać filtr za kilkaset BL, duży % miejscówek z podstawowej bazy softów jest zgłoszonych do DT, nie mówiąc o zaspamowaniu w/w.

Podstawowy soft do podlinkowania zaplecza, czy wspomagania indeksacji warto kupić...., ale bez szaleństwa.

a nie sądzę abym stracił tu kasę

Mógłbyś się przejechać.

Chętnie sprawdzę z jakiej Ty jesteś półki

Widzisz, problem masz taki, że musiałbyś sprawdzać, ja tego nie muszę robić, bo wiem (widzę) na jakiej jesteś półce i co robisz (i jak).

Jak jesteś dobry masz we mnie stałego klienta.

Nie szukam klientów, nie grzebie się w branży odpływowo-kanalizacyjnej a to, że przydałby Ci się ktoś ogarnięty to widać gołym okiem.

Punkt 1 - przestajesz być anonimowy

Tzn dla kogo? Dla fachowców z tego forum? Nie mam takiej potrzeby :D

Podejmiesz się wyzwania?

:hahaha:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tzn dla kogo? Dla fachowców z tego forum? Nie mam takiej potrzeby

Może dla takich fachowców, coby się nauczyli trochę pozycjonowania.

Biznes za 18 gr z multikodem to szczyt. Nie każdy potrafi robić taki biznesów, nie mówiąc o pozycjonowaniu.

Może leszcze coś się nauczą od miszcza PP.

Już był taki jeden miszcz. Jak się nie mylę to w Cardiff miał swoja siedzibę. Też uważał wszystkich za leszczy i tez robił dużą kasę.

Już nie ma miszcza.

2lm416u.jpg

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Na bazie własnego kilkuletniego doświadczenia w obcowaniu z kilkudziesięcioma narzędziami SEO mogę polecić w zasadzie 3-4 narzędzia, które obecnie najczęściej wykorzystuję:

1. Zennoposter - mój numer jeden. Praktycznie każda miejscówka jest w zasięgu automatyzacji. Sporo można również w social media namieszać.

2. Scrapebox - w zupełności wystarcza do harvestu i porządkowania danych.

3. Zebroid - sofcik do tworzenia zaplecza

4. GatherProxy - darmowy proxy checker, który w mojej opinii przy odpowiedniej konfiguracji daje świetne rezultaty.

Już nie ma miszcza.

Za to Ty będziesz guru w biznesie do końca SEO i o jeden dzień dłużej. Nic tylko gratulować.

PS. Z tym screenem to byś się już nawet nie ośmieszał, chyba, że "78 tygodni temu" to dla Ciebie jak wczoraj... Tylko, że nie wiem czy wiesz ale akurat w tym fachu miesiąc robi różnicę czasami diametralną. A po drugie jak byś potrafił czytać to co sam piszesz to 18 gr masz za wpis, średnio w katalogu 2,5k wpisów, czyli jakieś 450 za katalog, pomnóż przez ilość katalogów (x100) i zobacz ile można było w ciągu paru miesięcy w tamtym okresie na katalogach zarobić :D Ale to czasami trzeba pomyśleć...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

ile można było w ciągu paru miesięcy w tamtym okresie na katalogach zarobić

A co to ma do rzeczy z SEO ? To, że nałapałeś (jak sam to określiłeś) "leszczy" nie jest dowodem na umiejętności SEO tylko na umiejętność "łapania leszczy" :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Właśnie najbardziej mnie ciekawi ten Zennoposter, testuje go sobie od kilku dni i naprawde wiele rzeczy idzie nim zautomatyzować, zwłaszcza losowe i rozbudowane profile w social media. Mają dość długi trial takze można sprawdzić większość funkcji i możliwości tego softu. Na szczęście nie jest też drogi w utrzymaniu bo nie ma obowiązkowej opłaty miesiecznej a do takich jednorazowych akcji w nim nie trzeba miec VPS-a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności