Skocz do zawartości

Zwiększenie ruchu przez pozycjonowanie, jak?

AGKO

Rekomendowane odpowiedzi

Dość dziwna sytuacja, aby oddelegować zadanie zwiększenia ruchu o 200K z ruchu organicznego osobie, która kompletnie nie orientuje się w temacie. Albo osoba, która zleca chce zwyczajnie darmowego pracownika, albo sama nie orientuje się w temacie, mogłaby Ci chociaż zapewnić jakieś materiały na ten temat. Nie ma, też co od razu gadać, aby nie brał się za robienie czegoś, na czymś się nie zna. Jeśli został postawiony przed faktem dokonanym, to co ma zrobić prócz szukania informacji w internecie. Z drugiej strony też oczywiście może to być tylko jakiś człowiek, który szuka gotowych rozwiązań, aby zarobić jak najwięcej w jak najkrótszym czasie, bowiem nie da się zweryfikować po tym użytkowniku autentyczności.

Odkrywam przed Tobą wszystkie karty na marketing BLOG. ;)Pozycjonowanie i optymalizacja stron internetowych

pozycjonowanie-chorzow.jpg

Do autora tematu:

Kiedyś na Microsite Managerze stworzyłem sobie zaplecze pod ebooki ze złotych myśli, około 200 ebooków, dla każdego ręcznie dobrałem ok. 5 fraz, czyli z 1000 fraz. Teksty wtedy były robione w dużej mierze z automatu, ministrony sprzedażowe w ilości 10 * ilość ebooków. Na wiele miesięcy na niszowe frazy zapełniłem top10, wpadło trochę pieniędzy z PP. Przez niskiej jakości teksty niestety zaplecze po pewnym czasie wyleciało. Niemniej jednak tak olbrzymią ilość fraz da się ogarnąć moim zdanie wyłącznie równie potężną ilością stron zapleczowych.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności