Skocz do zawartości

Proszę ocenić stronę www.pomocedlaseniora.pl

pomocedlaseniora.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Od początku grudnia 2013r. w sieci istnieje mój sklep "pomocedlaseniora". Chętnie przeanalizuję wszystkie uwagi odnośnie wyglądu i funkcjonowania strony. Mam też zastrzeżenia do firmy, która mnie pozycjonuje więc komentarze pod względem SEO też chętnie przyjmę na klatę.

- sklep nie skalowalny

- brak nagłówka h1

- brak atrybutów alt do zdjęć

- brak mapy witryny

Odnośnie strony graficznej, to jest ok jednak jak dla mnie jest za dużo zielonego przy produktach na stronie głównej (produkty za bardzo ściśnięte co wygląda mało czytelnie) i menu rozwiane też zrobiłabym w innym kolorze.

Odniosę się do funkcjonalności sklepu: jeśli zakupy mają robić osoby, które chcą pomóc seniorowi, czyli mające gdzieś tak 20-50 lat to sklep jest dla nich. Ale jeśli ma zakup dokonać senior to musisz zrobić wersję dla niego.

Mój Ojciec, który używa komputerów od czasów jeszcze sporo przed erą 0 20 21 22, a obecnie mając ponad 90 lat robi zakupy do domu przez internet miał do mnie jedną prośbę, gdy mu jakiś czas temu konfigurowałem laptopa. "Synu! Żadnych latających gówien! Wyłącz mi wszystko co się na stronie rusza, wysuwa, wyskakuje! I ustaw tak, abym mógł tekst przeczytać bez lupy!".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności