Skocz do zawartości

Vps - pytanie

M@k

Rekomendowane odpowiedzi

netdc.pl właśnie testuję i powiem, że śmiga bardzo ładnie (0 przerw) do tego jest Managed, pomoc techniczna na wysokim poziomie, ceny baaardzo konkurencyjne, polecam.

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

ja powiem tak

nawet najlepszy vps/dedyk zajedzie źle napisany skrypt..

na 10000 statycznych wizyt będzie aż nadto.. na 10000 dynamicznie generowanych stron.. jak wyżej.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Podaj więcej szczegółów na temat tego, na czym oparta jest Twoja strona.

Jest różnica w generowanym obciążeniu przez gołą joomlę a wordpressem z kilkunastoma źle napisanymi pluginami.

Stosujesz jakiś cache na stronie?

Masz może informacje o generowanym przez Ciebie obciążeniu?

Odnośnie lekkich linuxów, dość ciekawy wątek pojawił się ostatnio na wht -> https://www.webhostingtalk.pl/topic/48236-jaki-system-na-netbooka/?p=415042

A odnośnie wyboru linuxa na serwer, a zwłaszcza przy takiej konfiguracji, jakiej potrzebuje autor, można uzależnić tak na prawdę już od przyzwyczajeń.

Ja szedłbym w stronę CentOSa, ale Debian również złym wyborem nie będzie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności