Skocz do zawartości

Google zamyka swoją społecznościówkę

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko zależy od zachowania użytkowników, klikalności reklam, oglądalności filmów. Zależnie od tego jak się ma suwak między tymi 3 rzeczami. O ile w reklamy ludzie klikają w wyszukiwarce wciskania reklam video na siłę nikt nie lubi, szczególnie, że nie są tak dobrze dobrane jak reklama kontekstowa.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

ms dopłacał do każdego xboxa 360 ponad 100 $.

w sensie do czego? produkcja tego czegos u chinczyka to max 30$

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

dżizas.. to są dane z poprzedniej epoki.. w 2005 (9 lat temu) może i dopłacał.. bo opracowanie technologii kosztowało sporo.. ale dziś zarabiają na tym krocie, bo jak wyżej wspomniałem, produkują to już za wiele taniej - technologia się spłaciła i kasuje się tantiemy za używanie patentów.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

dżizas.. to są dane z poprzedniej epoki.. w 2005 (9 lat temu) może i dopłacał.. bo opracowanie technologii kosztowało sporo.. ale dziś zarabiają na tym krocie, bo jak wyżej wspomniałem, produkują to już za wiele taniej - technologia się spłaciła i kasuje się tantiemy za używanie patentów.

No ok:) przecież pisałem xboxa 360 a nie xboxa one :) a jak juz wspominasz o teraźniejszości to piszą, że nie wiele zarabiaj na nowym a tylko parenascie dolarów a to norma tak jak Sony na samej sprzedaży ps zarabia mało a prawdziwe zyski przynoszą gry i dlatego w tej branży dosyć mocno walczą z piractwem a wiem bo sam xboxy przerabiałem :)

Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net

Prawdy o przychodach YT nigdy się nie dowiemy, surowe kalkulacje mówią, że jest średnio. Pytanie jakie mają koszty łącza - na pewno najlepsze na rynku ale niektórych kosztów się da pominąć.

G to spółka giełdowa, i nie mogą sobie "kłamać" w tych oficjalnych raportach, bo to ma wpływ na kurs akcji, te wszystkie dane wynikają z dokumentów etc.

g+ było dobrym pomysłem, realizacja jest trochę dziwna, tu zmienimy ikonkę, tu coś schrzanimy, tu naprawimy - nie ma takiej ciągłości w działaniach i chyba pomysłów na rozwój, po prostu musieli mieć coś, co mogłoby chociaż trochę ludzie od facebooka odciągnąć.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności