Skocz do zawartości

10 ekspertów zdradza tajniki SEO

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

ale czemu zaraz kasować? Wyszedł poziom "eksperta" jakim jest Xann. I niech inni mają szanse przeczytać. Co do punktów i weblinka, to chyba ciężko jest, bo kiedyś tam kupiłem i dostaję maile, czy przypadkiem nie potrzebuje. Znaczy źródełko wysycha...

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ale czemu zaraz kasować?

dlatego że padło tu i w innych tematach wiele nie przemyślanych zdań które mogą jedynie skłócić strony Mogę się nabijać z Bejka i z Xanna ale teraz już zaczyna się robić za poważnie. Pranie prywatnych brudów na publicznym forum ......?

Trzeba było to wyjaśnić z Xannem prywatnie i tyle

Prywatnie to można sobie wyjaśniać prywatne sprawy a ja takich z Tomaszem nie mam. Napisał w publicznym miejscu o zmianach w publicznym systemie, którego jestem (jeszcze przez 18 dni) użytkownikiem, więc w tym samym miejscu wyraziłem swoją opinię na temat tych zmian. Nie widzę innej drogi dyskusji a tym bardziej prywatnej, jeżeli jest do tego właściwy temat. Gdyby napisał do mnie prywatnie na temat zmian i prosił o ewentualną opinię to dostałby ją prywatnie.

u nas też na imieniny się nie zaprasza bo nie ma takiej potrzeby ;)

Eh, już jestem po.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@ Blake - przecież jest forum e-weba na którym o ile się nie myle taki temat nie został podjęty . W tym momencie krytykując e-weblink zamykasz sobie możliwość zostania w e-weblinku a Xann odpowiadając Ci zniechęca Cię do systemu. Dotychczas obydwaj zarabiacie na tym i ........chyba o to w tej branży chodzi

OK - moderatorów nie ma to mogę się wyżyć

BO WY TO TAKIE BABY CO NAJPIERW MIELĄ OZORAMI A PÓZNIEJ MYŚLĄ JAK BY TU PRZEPROŚIĆ ZEBY I LODÓWKA I OWCA BYŁA CAŁA.

Skończmy temat - prześpicie się z tym ( kolejną noc ) , a ten kto jutro pierwszy wyciągnie rękę będzie mistrzem. :)

przecież jest forum e-weba na którym o ile się nie myle taki temat nie został podjęty

Czy to moja wina, że nie został podjęty tam tylko tutaj?

No dobra Panowie, zegary zostały zatrzymane na okres 14 dni.

Znajdź mi posta na tamtym forum informującego o zmianach...

W tym momencie krytykując e-weblink

No żartujesz sobie chyba, nie? Jeżeli sam właściciel chce podcinać gałąź na której siedzi to ja nie będę matką Teresą żeby stać pod nim...

Dotychczas obydwaj zarabiacie na tym

No właśnie nie do końca, bo jak byś uważnie przeczytał to co pisałem wcześniej to ja straciłem wielu klientów przez ostatnie "mrożenie". Wtedy nic nie pisałem, bo cieszyłem się, że transfery nie polecą, ale z perspektywy czasu widzę, że to nie było dobre posunięcie, bo klienci pouciekali nie przedłużając transferów z racji braku efektów. Gdyby transfery poleciały to do tygodnia można odbudować punkty i je wznowić a jak ogólnie wiadomo linki z nie zbanowanych domen są lepsze niż te ze zbanowanych :D Myślę, że większość klientów by zrozumiała sytuację i poczekałaby te parę dni na wznowienie transferów. Niestety nie pojmuje tego tylko jedna osoba i na to już nic nie poradzę, bo na merytoryczną dyskusję jak widać nie ma szans.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

jedyne nieprzemyślane słowa wywalił tutaj Xann. Wyskoczył z marnymi ekspertami w głupiej szeptance. Marnej szeptance. A później mu zwory puściły, jak zetknął się z krytyką. I wystawił sobie świadectwo. Dla mnie nie do pomyślenia jest wyjechanie Klientowi o tym, że zrywam z nim umowę na publicznym forum. Ale cóż... Może eksperci tak mają. I nie zgadzam się na kasowanie postów, jak ktoś robi jak uważa, to niech uważa jak robi. Świadectwo cudne sobie wystawił Xann. I sądzę, że Klienci woleliby wiedzieć, że mogą się spotkać z rozwiązaniem umowy na publicznym forum.

I sądzę, że Klienci woleliby wiedzieć, że mogą się spotkać z rozwiązaniem umowy na publicznym forum.

Hmm, to już na 3 stronie tego wątku było poruszone

Poważni klienci zwracają uwagę na profesjonalizm. TY i Twoja firma tego nie zapewniają.
możesz się zadawać ze "śmietanką seo" ale będziesz tylko śmietanką nie partnerem do biznesu.

Czy to moja wina, że nie został podjęty tam tylko tutaj?

masz zablokowany dostęp do tamtego forum ?

Jeżeli sam właściciel chce podcinać gałąź na której siedzi to ja nie będę matką Teresą żeby stać pod nim...

sam mnie opieprzałeś za maoją starą stopkę i moje zdanie na ten temat jest aktualne. To że Xann najpierw zrobi a później pomyśli - też wielu o tym wie. Jak jeszcze posmakuje $ to już w ogóle ( i dlatego e-web ma wielu przeciwników - m.in mnie )

No właśnie nie do końca, bo jak byś uważnie przeczytał to co pisałem wcześniej to ja straciłem wielu klientów przez ostatnie "mrożenie".

Blake - głupi nie jesteś. ( musiałem ..... ;) ) . Gdyby inne systemy ot tak sobie przyjeły Twoje strony to już dawno byś tam był. W e-webie trzymałeś strony ( dalej trzymasz ) ze względy na niewielkie wymagania co do jakości.

Gdyby transfery poleciały to do tygodnia można odbudować punkty i je wznowić a jak ogólnie wiadomo linki z nie zbanowanych domen są lepsze niż te ze zbanowanych

Tak - Ty możesz i chociaż 5-10 % linków na e-webie jest z Twoich domen to kilkuset innych uzytkowników którzy w sumie mają 60 % by się oburzyło. Xann teraz wybiera mniejsze zło i ja mu się nie dziwię ( tym bardziej podparte honorem "...a co ... ja Blejka nie wypieprzę ?? ... ")

Dogadajcie się - w sumie większość na tym straci bo cena punktów nieznacznie tylko wzrośnie ale ... ja tam nie lubię kłótni .....hehe :)

przestańcie zachowywać się jak baby - zacznijcie w końcu zachowywać się jak profesjonaliści

ps. co ??

jedyne nieprzemyślane słowa wywalił tutaj Xann

to poczytaj moje wypowiedzi.

masz zablokowany dostęp do tamtego forum ?

?? Dalej nie pojmujesz? Na OFICJALNYM forum nie ma o tym nawet wzmianki! Jedyne info jakie raczył dać Xann jest na tym forum.

W e-webie trzymałeś strony ( dalej trzymasz ) ze względy na niewielkie wymagania co do jakości.

?? Kolejne żarty? :D Za 18 dni zobaczysz gdzie przeniosłem wszystkie strony i zobaczysz... więcej nie będę pisał ;)

60 % by się oburzyło

Xann teraz wybiera mniejsze zło

Czy pytał się ich o zdanie? Nie widziałem tego publicznie ani prywatnie (bo jak by się pytał prywatnie to by do mnie też dotarło). Przecież tu widać gołym okiem, że dba tylko o swoje interesy (swoje transfery nei mające pokrycia we własnych domenach tylko w tym co % ma ustawione w ratio). Kładę jajka na stół, że co najmniej 50% userów (mając na uwadze poprzednie mrożenie) wolałaby tym razem obejść się bez mrożenia, no ale nikt się tutaj nikogo o zdanie nie pytał...

Dogadajcie się

Już pisałem, nie robię interesów z nieodpowiednimi partnerami.

@nikonem - przecież mi to wisi :) . Sytuacja zrobiła się nie ciekawa i moim zdaniem zrobiła się taka przez to że i jeden i drugi za dużo piszą/mówią a zaden nie myśli :)

@Blake - ja nie piszę że nie masz racji. Ja piszę że to nie miejsce do załatwiania takich spraw. Możesz zaczynać tematy na oficjalnym forum i według mnie powinieneś tak zrobić. Na PIO w temacie e-weba wypowiadają się także osoby postronne ( dokładnie takie jak ja ) które na e-webie ani nie zarabiają ani nie tracą. Tam jest zamknięte forum. Gdybyś tam najpierw się oburzył a dopiero później tutaj - ok, rozumiem. A tak zacząłeś wojenkę na PIO i teraz żaden z Was nie wie jak się wycofać z twarzą.

Na PIO w temacie e-weba wypowiadają się także osoby postronne ( dokładnie takie jak ja ) które na e-webie ani nie zarabiają ani nie tracą.

Czyli standard w Twoim wykonaniu... Nie masz pojęcia, ale swoje 3 grosze wtrącić musisz.

A tak zacząłeś wojenkę na PIO

?? Wyrażenie swojego zdania nazywasz rozpoczęciem wojenki?

Szkoda czasu na dyskusję, jaka jest sytuacja każdy widzi.Widocznie w tej "firmie" panuje właśnie taki standard:

Nie wiedziałem, że na forum tyle dzieci:D siedzą chłopaki po 2h i cytują, myslą...

e-web i inne systemy jakichkolwiek wymian linków w dłuższej perspektywie czasu skazane są na porażkę. Widac to już od pierwszych antyspamowych algorytmów. To co dzieje się od pewnego czasu to przenoszenie wdrożeń algo z mocnego spamu na kolejne branże mniej dochodowe w ADW. Nie wiem jakie koszty ponoszą przy tych zabiegach, ale zapewne siedzą i optymalizują by serwery oszczedzały im więcej energii.

Jeszcze z pol roku bedzie sie dalo robic rotacja i swlami jakies dziadowskie frazy na 3-9 miesiecy... (klient nie da sie dymac calą wiezność)

Generalnie spodziewałem się takiego przebiegu sytuacji, ale obstawialem na listopad/grudzien. Jak widac panowie w G rowniez maja dobrze placone i sobie dobrze radzą... a moze zaczeli im pomagac nasi dobrzy i starzy wyjadace SEO :)

O_o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności