Skocz do zawartości

10 ekspertów zdradza tajniki SEO

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hmm brakuje mi 1 zawodnika

mi jeszcze krzewejrączki :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

...

Jedyna słuszna jaką obecnie stosuje z dużym powodzeniem na sam początek to pozyskiwanie linków z katalogów..."

Serdeczna prośba. Nie zdradzaj więcej tajników SEO.

...

Od kiedy to dodanie się do katalogów dmozna czy onetu szkodzi? Możesz mi to powiedzieć bardzo chętnie Cie wysłucham w tej kwestii no chyba że Ty robisz stronę tak wypasioną ze admini katalogów sami CIe dodają w takim razie sorry :D

...

chociaż widać wyraźną hierarchię i podziały - są samozwańczy eksperci, zawodowcy i amatorzy.

...

zapomniałeś kolego jeszcze dodać że są jeszcze pieniacze i ci co gól im skacze :)

Marketing internetowy dla firm

są jeszcze pieniacze i ci co gól im skacze

no to kolejni w hierarchii są jeszcze Ci co czują agro szeptany na kilometr..

P.S. nie jesteśmy kolegami.. nie dorównuję tobie "levelem"..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Ciekaw jestem czy jest jakaś granica przyzwoitości w auto promowaniu, której Xann nie przekroczy. ...

Zdradzę Ci tajnik jak to robię, wyszukuje pieniaczy rzucam im kosteczkę a oni robią szeptankę, jak sam widzisz działa bardzo dobrze i zawsze ubolewam że tylko na tych z małym ilorazem inteligencji bo ci mądrzejsi się kapują o co chodzi :/

uwaga-grozny-pies.jpg

Marketing internetowy dla firm

wyszukuje pieniaczy rzucam im kosteczkę a oni robią szeptankę, jak sam widzisz działa bardzo dobrze

Pamiętaj jednak, że kij ma dwa końce. Co Tobie się wydaje sukcesem może okazać się porażką.

Algorytm nie rozróżnia pozytywnych i negatywnych komentarzy, ale potencjalni klienci już to potrafią.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

...

Jedyna słuszna jaką obecnie stosuje z dużym powodzeniem na sam początek to pozyskiwanie linków z katalogów..."

Serdeczna prośba. Nie zdradzaj więcej tajników SEO.

...

Od kiedy to dodanie się do katalogów dmozna czy onetu szkodzi? Możesz mi to powiedzieć bardzo chętnie Cie wysłucham w tej kwestii no chyba że Ty robisz stronę tak wypasioną ze admini katalogów sami CIe dodają w takim razie sorry :D

A toTy napisałeś, że szkodzi. Czytajmy ze zrozumieniem :)

Co ja robię nie ma tu znaczenia, wątek dotyczy Twoich "porad" i Ty się nazywasz ekspertem.

Proszę Cię nie obrażaj inteligencji czytelników tego forum.

M

Ps. To co na pewno potrafisz, to zarabiać i jesteś mistrzem manipulacji :) ale porady SEO zostaw w spokoju.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

fajne :) mi się bardzo podoba ( całokształt ) - duzo pracy i zaangażowania . Jeśli chodzi o pozycjonowanie stron i moją wiedzę z zakresu z pewnością coś tam z tego wyczytam mw. Pozdrawiam.

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

To co na pewno potrafisz, to zarabiać

widziałeś pit za zeszły rok, że masz pewność? :D

Guzik się znacie - zamrożenie jest tylko w kuluarach (bo tam nie grzeją) a poza tym to przecież panuje globalne ocieplenie i mamy (podobno) lato :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Guzik się znacie - zamrożenie jest tylko w kuluarach (bo tam nie grzeją)

No, nieee. nie wiesz gdzie jest zamrożenie?

Odpowiadam pełnym zdaniem:

Zamrożenie jest tam gdzie jest WHS, czyli oczekiwanie na linkowanie.

Oczekiwanie to jest zamrożenie, dla wyznawców WHS i e-weblink.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Eksperci sobie a życie sobie ....

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności