Skocz do zawartości

10 ekspertów zdradza tajniki SEO

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Odkąd tu jestem anonimowość to norma i nie powinna być powodem do docinek. Chyba, że ktoś innych argumentów nie ma ale nie świadczy to dobrze o nim.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

... Kto to jest Xann? Gwiezdny wojownik z komiksu? :D

Xann to Tomasz Wieliczko - CEO w Firmie Xann Internet Solutions,

Jak widzisz przedstawiłem się Ty kim jesteś?

Odkąd tu jestem anonimowość to norma...

I dlatego dla innych jesteś tak samo wiarygodnym jak Zenek34, nie widzę różnicy

Marketing internetowy dla firm

Ja tutaj nie chcę znać nazwisk, od tego są fesjbuczki. Na PiO wiarygodne są logiczne argumenty, nie nazwiska. Jeśli ktoś nie ma argumentów lub wiedzy... podaje nazwisko ;)

Chyba, że ktoś innych argumentów nie ma ale nie świadczy to dobrze o nim.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Tomasz Wieliczko - CEO w Firmie Xann Internet Solutions

Podpisuj się tak pod każdym postem, wówczas nie będziesz awatarem.

Ty kim jesteś?

Człowiekiem, użytkownikiem forum.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Beerbant - CEO w mojej kuchni :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Mariusz Czesław Magik - CRO w moim małżeństwie :P

[edit] jak już się pełnym imieniem i nazwiskiem przedstawiamy..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Jak widzisz przedstawiłem się Ty kim jesteś?

Nikonem, on 02 Jul 2014 - 19:17, said:

Jakie dane trzeba podać żeby być wiarygodnym?

Może niektórym bardziej zależy na anonimowości niż wiarygodności?

Z doświadczenia wiem, że anonimowość ma swoje zalety pomimo braku wiarygodności. ;)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Panowie i ewentualnie panie...

Nie róbmy wiochy na pogrzebie...

Nie wiem czy zauważyliście, ale poziom tego forum spada. Za mało merytorycznej dyskusji, za dużo osobistych wycieczek i słownych przepychanek. Skończmy z tą farsą przypominającą posiedzenia sejmu w pewnym kraju ryżego, podejdźmy poważnie do tematu. Na ulicach jest dostatecznie dużo chamstwa i prostactwa, po co mamy jeszcze i tutaj się z tym spotykać. To, że ktoś się uważa za eksperta nie znaczy, że nim jest. Nie wnikam w to, czy ktoś ujawnia tajniki swojego fachu czy też nie, jednakże co nam szkodzi ukierunkować młodych duchem i stażem seowców. Ukierunkować, czyli wskazać, co mają sami analizować, jakimi danymi operować. Nikt od nikogo (raczej) nie wymaga podania gotowego rozwiązania. Mówi się, że seowcy są środowiskiem hermetycznym. Dlaczegóż tak jest? Na to pytanie niech każdy odpowie sobie sam. Jeżeli ktoś czuje się urażony tym postem to nic na to nie poradzę, piszę tylko to co czuję.

Pewnie zaraz poleci na mnie hejt, i tak to po mnie spłynie. Jedyne, o co mogę Was prosić to odrobinę więcej szacunku dla innych użytkowników forum. Nie ważne, czy prowadzisz wielką firmę, czy pozycjonujesz strony na własny użytek. Nie ma znaczenia także to, że jesteś copywriterem, lub kto jak woli - słowokletą. Wszyscy tworzymy jedną społeczność. Zza tych monitorami są ludzie, ludzie tacy jak my sami.

Anonimowość? Jawność danych? To nie ważne. Pokażmy, że jesteśmy społecznością na poziomie. Co ma sobie myśleć świeży użytkownik tego forum, który trafia na taki temat? Czy jedno z najważniejszych miejsc w branży tak ma wyglądać?

To by było na tyle, za uwagę dziękuję...

Potrzebujesz linków? Pisz!

Życie straciło dla mnie sens ... Echhhh :P

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności