Skocz do zawartości

10 ekspertów zdradza tajniki SEO

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Albo to jest super przykład dwa tematy Google zamrosziło wyniki oraz pozycjonowanie w drugiej połowie 2014 żeby było śmieszniej oba o tym samym tylko w jenym odrazu beka i szydera w drugim jeszcze jako tako po japońsku trwa rozmowa :)

Ale powiedz mi co to ma wspólnego z avatarami o których ciągle piszesz?

Za dużo ludzi też próbuje nieudolnie rozkręcać na PiO jakiś fame, kim to oni nie są. Eksperci, specjaliści promujący swoje produkty..

Środowisko PIO powiedzmy ze juz mam zdobyte i więcej tutaj nie wyciągnę jak też nie znajdę tutaj klientów a ciągle polecenia i nowe znajomości w środowiskach dają zyski

Więc może zrób sobie jakiś urlop od PiO, od razu zrobi się luźniej.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dyskusja oczywiście całkowicie zboczyła z torów i teraz tak zamknąć temat - to od razu będą glosy ze zamykane niewygodne tematy, nie zamknąć - glosy że nikt nie dyskutuje tematycznie. I jak żyć panie, jak żyć :D

W mojej ocenie do czasu jak ktoś nie napisze coś w stylu : "idź się lecz na głowę" to można jeszcze tolerować, bo jak napisałem wyżej jak ktoś napiszę że Ktoś inny nie zna się na fachu i nic nie potrafi pozycjonować to chyba nie jest to wycieczka osobista a ocena może i nie prawdziwa i może niemające nic na potwierdzenie, ale to tylko ocena zdolności profesjonalnych.

Polecam takie docinki przekuwać w żart i nie dawać powodów do kolejnych docinków.

co do wspominanego tematu o śmietance, Tomek, to zobacz sam autor tekstu o śmietance właśnie zachował się tak jak i potrzeba moim zdaniem - napisał ironiczny, lejko samo-krytyczny post i temat na tym umarł śmiercią naturalną, bo Szymen pokazał że ma dystans do siebie i zrozumiał ze to nie był hejt a raczej taki dowcip bohaterem którego nieświadomie stal się.

Szkolenia z czego ?

(...)

(fakt przydał by się nowy słoik) :D

Ty chyba nie myślisz, że ktoś robi szkolenia by czegoś wartościowego nauczyć. Szkolenia są na waciki dla "wykładających". Pamiętaj tylko, żeby wzorem klasyka konkretnie zje*ać słuchaczy i nawymyślać od matołów.

Przytulasz $ kupujesz szkiełko i wszyscy się cieszą :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

ostatni offtop

z tym tematem jest tak

.....wyobraźcie sobie duże łowisko......

po którym zapiernicza olbrzymi kuter który notabene puścił na dno( staranował) inne mniejsze kutry ( lub przefarbował ich w swoje kolory) i łapie ryby sieciami na olbrzymia skale bez jakikolwiek zasad i zezwoleń dodatkowo robi fale tak że czasami spławików nie widać.

Na brzegu siedzą rybacy co wędkują, jedne na jedna wędkę inne na 10 wędek, inni na 1000 tylo chowają ich w krzakach jeszcze inni czasami wrzucają w wodę laskę dynamitu i zbierają to co wypłynie wprost do torby.

Oczywiście tych co płaca dobrze kuter zabiera na pokład i w zależności od biletu dają cieńszą lub grubszą wędkę, prawda płaca za każde zarzucenia wędki nawet kiedy wyciągają pusty haczyk( dodatkowo złośliwcy w maskach do nurkowania dość często sami z haczyka zdejmują robaka udają branie ryby).

I teraz wśród tych rybaków z brzegu znajduje się 10-ciu co w największym rybackim czasopiśmie piszą że są najlepszymi z najlepszych i tylko oni wiedzą jak robaka zasadzać na haczyk, najwięcej ryby łowią na akwenie (z brzegu) będziemy innych uczyć jak łowić.

Reszta mówi :

-hop-stop, koledzy ale przecież wśród was większość to weekendowe rybacy i na łowisku was widać nie zawsze a tylko w weekendy i święta - w siatkach z tego co widzimy macie często same plotki tak samo jak i my",

na co 10 wspaniałych

- pokażcie wasze karty wędkarskie to pogadamy, a ci co od lasek dynamitu to w ogóle kłusownicy i ryby wcale nie łowią a tylko niszczą naturę.

Oczywiście nikt reszcie też nie zabrania nazwać się 20 ką wspaniałych ekspertów od łowienia ryb i też mówić, że są najlepszymi.

I jedni i drudzy po części maja rację tylko po jakiego kija do dyskusji karta wędkarska.

Koniec offtopu.

Hehehe, że też Ci się chciało :D O tej godzinie pod wpływem już... Ja bym na trzeźwo tyle nie pisał :D

A z drugiej strony to do niektórych i tak nie dotrze.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No to zapraszam do siebie na ryby , zero kutrów (strefa ciszy) :D

1507912_736319583068362_734568094_n.jpg

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

@Xann

Napisz coś konstruktywnego. Wtedy nie będzie "szydery".

Wątpliwej jakości kryptoreklama nie zasługuje na nic innego.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Mi sie wydaje Max/Blake mylicie dwie sprawy, grupe seowcy z znajomymi na fb. ( może mało używacie FB )

Na seowcach nikt nie wrzuca takich tematów jak jak mówisz ( z reszta tu też ) zdjecia żony Xanna i innych widzisz bo są twoimi znajomymi.

Nie chcesz patrzeć/nie podoba Ci sie to ich wykasuj/zablokuj, ja tak robię ;-) wy*******m ze 4 os co mnie wk*******y.

FB ma to do siebie że można sobie wrzucać co chcesz, jedne wrzuca ruskie softy, inny kraby a jeszcze kto inny homofobiczne treści ( Ja ). I wiesz co XXXXXXXX mnie czy sie komuś to podoba czy nie. Proponuje skasować wszystkich znajomych i będziesz miał święty spokój ;-)

wiesz co XXXXXX mnie czy sie komuś to podoba czy n

Fajnie, tylko leksykon taki zostaw dla FB bo na PIO to regulaminem zabronione mamy wśród nas dzieci i kobiety :D. Ale szanuje Twoje zdanie pomijać fakt co tam Ciebie "gryzie" :D.

p.s przeczytaj jeszcze raz bajkę o rybakach to może zrozumiesz o co chodzi w całej tej dyskusji.

...

Napisz coś konstruktywnego. Wtedy nie będzie "szydery".

...

Tyle jest na PIO i jeszcze nie zapałałeś o co chodzi to już nie załapiesz a jak chcesz żeby CI wyłożył o co tak naprawdę biega to zapraszam na wrześniowe szkolenia oczywiście płatne gdzie zostanie Ci to wyjaśnione: "dlaczego"

Marketing internetowy dla firm

to zapraszam na wrześniowe szkolenia oczywiście płatne

Widzisz, problem leży w tym jak robisz swoją reklamę na forum.

Zapewniam Cię, że jeśli zrobisz to subtelnie, profesjonalnie i otwarcie nikt złego słowa nie powie. Ty próbujesz z ludzi zrobić idiotów i jakiś awatarów.

Pamiętaj, że za każdym awatarem kryje się człowiek. Nie wiesz na kogo trafisz, więc traktuj wszystkich tak jakbyś sam chciał być traktowany.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

[OT]

@beer, czemuś tej foty nie popełnił z połówkowym szarym? te ciemne doły mnie się baudzo nie podobają..

[/OT]

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności