Skocz do zawartości

10 ekspertów zdradza tajniki SEO

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Połówki są czego innego jak słusznie Maxiu zauważył, fota to wynik zabawy z HDRem ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

... dlaczego nie jestem subtelny :)

Ja tam lubię wywody Xanna, szaro by było bez nich. Nie można wciąż słuchać Bacha, czasami trzeba też wrzucić Disco Polo ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

https://awesomescreenshot.com/062339s973 wypowiedz jedengo z expertów ;-)

No to niezły szajs musiał być skoro zbanowali ;) banana dają w końcu w ostateczności ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

jak chcesz żeby CI wyłożył o co tak naprawdę biega to zapraszam na wrześniowe szkolenia oczywiście płatne gdzie zostanie Ci to wyjaśnione: "dlaczego"

Nie chodzę na szkolenia "krojenie jeleni" :)

M

I jeszcze tak trochę konkretnie się wypowiem, chociaż w takim kryptoreklamowym wątku mam opory.

Twoja porada "eksperta" aby wpisy "dopalać" e-webem jest trochę nie z tej epoki i nie tej bajki.

Ja wiem, że "kasa misiu, kasa" ale to nie na tym forum!

Twoje "eksperckie" porady nie dość, że nie pomagają to tak naprawdę szkodzą i to w dwójnasób!!!

Po pierwsze - w tyłek dostają młodzi adepci sztuki, których tak chcesz szkolić!

Gdzie szukają? Na takich forach jak PiO. Co znajdują - mnóstwo atrakcyjnych multikodów.

Co robią? Dodają. Co dalej? Dopalanie e-webem. Co dalej?

CZARNA D...

Tak chcesz szkolić młodych/nowych adeptów Seło???

Nie. Ty robisz skok na kasę i to nie pierwszy raz.

Chwała Ci za to, że to potrafisz. Zostaw to jednak odbiorcom takich stron na jakich był Twój tekst a nie tu na PiO!

Po drugie - w tyłek dostają dobre jeszcze miejscówki np. katalogi, które dobrze dopalone Twoim systemem już nie są takie dobre.

NIE TOLERUJĘ HIPOKRYZJI I ZAKŁAMANIA !!!

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

https://awesomescreenshot.com/062339s973 wypowiedz jedengo z expertów ;-)

Dzięki że śledzisz mój fanpage.

Mr Wieliczkus może podziękować depozycjonerom za taki a nie inny stan rzeczy i tworzenie disavow z SWLami. Brak depozycjonowania = brak disavow, bo ten disavow o którym wspomniałem był robiony dla gościa zaatakowanego SWLem. Jak Wieliczkus chce wpuszczać dzieci żeby się bawiły SWLami to ma tego konsekwencje.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

z43o35aq.png

Tylko nie wiem czy expert wie, że konsekwencje Twoich działań ponoszą właściciele stron emitujących linki i oni nie maja nic wspólnego domniemanym depozycjonowaniem, to oni zrywają przelewy, zwracają kupującym pieniędzy kupują nowe domeny, tracą czas na postawienie nowych stron. To Twoje zachowanie nawet Xaanu nie szkodzi w żaden sposób. Przed tym jak pisać takie dyrdymale to przynajmniej zaczerpnij informacji na czym Xaan zarabia w ewebie. jego zarobki od twoich działań nie spadają a wręcz zwiększają się.

To Twoje wytłumaczenie czemu szkodzisz ewebu to tylko czochranie własnego ego, że robisz coś "dobrego", a tak na prawdę niema nic wspólnego z właścicielem eweba i jego polityką. Szkodzisz zwykłym użytkownikom co legalnie zarabiają na sprzedawaniu punktów w systemach, dla niektórych to główne źródło dochodu.

Jak na drugi raz bedzie pisać wytłumaczenie, zleć to komuś, bo Twoje kupy nie trzyma się.

Niestety prawdą jest , że w ponad 90% wykorzystanie SWLi odbywa się na zasadzie "zabawy małpy z brzytwą" ... Umiejętność pracy z SWLami przez ich użytkowników jest na poziomie żenującym.

mylisz się MaxPan , zachłanność do pieniądza xanna troche zniszczyła system, mam na myśli 30 pln które wymagał za blok domen. Znam 2 pewne przypadki w których ktoś nieproszenie "dopieścił" strone innemu pozycjonerowi, a ten zamiast walczyć z tym kupił ponad 300k punktów linkował tym przez miesiąc kilka swoich domen i później wszystko pakował do disavov. Później takie fale jak ta z wczoraj, no ale co tam 30 zł ważne nie ? :D Google nie zbiera danych do disavov dla hobby, tylko wykoszystuje je do budowy jakiś sieci neuronowych które co raz lepiej będą rozpoznawały takie syfiaste stronki z automatu je banowały bo ilości statystyk mają od groma.

mylisz się MaxPan

niby w jaki sposób działanie Szanownego Experta szkodzi osobiście Xannowi, obniża jego zarobki, i co to ma wspólnego z 30 zł za zbanowanie strony w sytemie?

Jego działania przynoszą straty wyłącznie właścicielom domen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności