Skocz do zawartości

10 ekspertów zdradza tajniki SEO

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

@MaxPan, ci właśnie właściciele emitują linki to jest współudział w procesie depozycjonowania więc sami sobie są winni i mogą podziękować wyłącznie sobie i zachłanności Xanna. Jak chcą mieć święty spokój niech zrobią prywatny SWL na swoich domenach i niech nie wpuszczają dzieci, które będą depozycjonować konkurencję.

Powiem krótko, mam to gdzieś kto jak gdzie i jakie są jego motywy, podnosisz rękę na stronę klienta lub osobę, która pracuje na okrągło żeby utrzymać rodzinę i siebie, to tak samo jakbyś na mnie ją podniósł. Bóg zna litość, ja jej nie znam. Dobry jestem dla osób, które są wporządku wobec mnie i innych, dla depozycjonerów i dla osób pośredniczących w depozycjonowaniu zero tolerancji. Chcesz sprzedawać punkty rób to, tylko wymagaj od właścicieli systemów linków, by ci weryfikowali domeny które mają być linkowane więc podziękować możesz również Wieliczkusowi, bo to przez jego chciwość są takie a nie inne reperkusje wobec Twoich stron, winnego naprościej znaleźć wśród "tych białasów", którzy starają się pomóc osobom zaatakowanym przez Was.

To nie jest atak na nikogo z Was, to jest obrona przeciwko działaniom najbardziej winnej w tej całej sytuacji osoby - Tomasza Wieliczki.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
To nie jest atak na nikogo z Was, to jest obrona przeciwko działaniom najbardziej winnej w tej całej sytuacji osoby - Tomasza Wieliczki.

Ale ja nie korzystam i nie sprzedaje i nie kupuje eweba to dla mnie to obojętnie, tylko znam parę osób co maja jednoosobowe działalności i na punktach dorabiali sobie na ZUS, a Twoje działania na prawdę dla nich duży cios jeśli tracą możliwość robienia przelewów i myszą kupować nowe domeny. Oni nie maja nic wspólnego z depozycjonwoaniem prowadzą legalny biznes.

A Xann tylko z tego śmieje się. To wyniki Twojej wojny.

@MaxPan, ci właśnie właściciele emitują linki to jest współudział w procesie depozycjonowania więc sami sobie są winni i mogą podziękować wyłącznie sobie i zachłanności Xanna. Jak chcą mieć święty spokój niech zrobią prywatny SWL na swoich domenach i niech nie wpuszczają dzieci, które będą depozycjonować konkurencję.

Powiem krótko, mam to gdzieś kto jak gdzie i jakie są jego motywy, podnosisz rękę na stronę klienta lub osobę, która pracuje na okrągło żeby utrzymać rodzinę i siebie, to tak samo jakbyś na mnie ją podniósł. Bóg zna litość, ja jej nie znam. Dobry jestem dla osób, które są wporządku wobec mnie i innych, dla depozycjonerów i dla osób pośredniczących w depozycjonowaniu zero tolerancji. Chcesz sprzedawać punkty rób to, tylko wymagaj od właścicieli systemów linków, by ci weryfikowali domeny które mają być linkowane więc podziękować możesz również Wieliczkusowi, bo to przez jego chciwość są takie a nie inne reperkusje wobec Twoich stron, winnego naprościej znaleźć wśród "tych białasów", którzy starają się pomóc osobom zaatakowanym przez Was.

Mowisz o chciwosci samemu bedac zawistnym. Spoko

XAxaV.gif

brak sygnatury :X

z43o35aq.png

Chcecie mi powiedzieć że dzięki DISAVOW można można się przyczynić od zbanowania domen to ..... szkoda gadać - gratuluje

Takie akcje jak obecna są przeprowadzane regularnie od X lat i niczym się nie różną od poprzednich o których też się rozpisywali głosząc uapdek i totalną destrukcje

Wy tu gadau gadau a karawana jedzie dalej ceny pkt idą w górę jak zawsze po takiej akcji, domeny będą odświeżone nie oznakowane idzie większa moc , Cieszymy sie :)

A najbardziej zajefajne jest to że z tylu działających SWL na rynku piszę się tylko o ewbie jak by inne nie istniały :D

Marketing internetowy dla firm

Niestety prawdą jest , że w ponad 90% wykorzystanie SWLi odbywa się na zasadzie "zabawy małpy z brzytwą" ... Umiejętność pracy z SWLami przez ich użytkowników jest na poziomie żenującym.

To może jakis mały poradnik :)

W tej całej g..j dyskusji tylko jeden konkretny post przeczytałem:

W tej sprawie ja robię to tak :

Optymalizuję strone klienta (jak nie chce tego to mówimy sobie do widzenia)

kataloguje i owszem posługując się listą Cezzego bo uważam , że bardziej naturalnie to wygląda i...

Reszta to bełkot chłopców kłócących sie który ma dłuższego.

Mr Wieliczkus

Przekręcanie specjalnie czyjegoś nazwiska jest na poziomie przedszkola. Przekręcanie czyjegoś nazwiska z niewiedzy świadczy o braku profesjonalizmu ( a jesteś przez wielu nazywany ekspertem *). Zgadzam się z Twoimi argumentami jednak to przekręcanie powoduje duzy niesmak i Twoje argumenty może przemówiły by do większej ilości osób gdyby nie to szczeniackie przekręcanie nazwiska które znasz bardzo dobrze.

* ekspertem napisałem bez żadnych uśmieszków ani nic takiego - to czyjaś opinia z którą mogę się zgadzać a nie muszę.

domeny będą odświeżone nie oznakowane idzie większa moc , Cieszymy sie :)

Tak Ci się tylko wydaje.

Chcecie mi powiedzieć że dzięki DISAVOW można można się przyczynić od zbanowania domen to ..... szkoda gadać

Widzisz, ktoś chce Ci za free przekazać wiedzę na temat pozycjonowania w obecnych czasach a Ty dalej tkwisz w ciemnogrodzie sprzed ładnych paru lat. Słyszałem, że beton B40 jest ciężki do przebicia, ale żeby aż tak bardzo...

Wy tu gadau gadau a karawana jedzie dalej ceny pkt idą w górę jak zawsze po takiej akcji

Gdzie poszły w górę? Coś mnie ominęło? Ja widzę odwrotną sytuację - brak zainteresowania punktami nawet za śmieszne pieniądze. Ale tak, może pójdą w górę, bo niedużo ich wkrótce zostanie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@Xann, skończysz kłapać dziobem? co kogo to obchodzi, ile blake ma u ciebie zakupionych punktów i za ile czasu "musi" opuścić twoją mizerną platformę..?

to jest wyjątkowo nieprofesjonalne panie ceo..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Wycieczki personalne koledzy zawitajcie na PW, nie chce usuwać posty bo od razu będziecie posądzać o stronniczość, więc pilnujcie co piszecie.

temat wywalenia blake z eweba chyba jest wałkowany w innym temacie.

zaczynam liczyć na palcach jednej ręki osoby które są na PIO na poziomie - nawet dyskusja wygląda rodem z pudelka.

macie prywatne zapędy to je załatwiajcie prywatnie a nie publicznie

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Rozpisałem się, ale... stwierdziłem, że nie ma sensu. Swoje podsumowanie napiszę w osobnym temacie za jakiś czas (jak karawana ruszy...).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

nawet dyskusja wygląda rodem z pudelka.

To jest kwintesencja PiO, więcej rozmawia się o "du**e Maryni" i kto ma większego niż o pozycjonowaniu.

Koncepcja specjalistycznego forum gdzieś się zatarła pomiędzy, działem politycznym, shoutboxem a aktualnościami ze świata. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności