Skocz do zawartości

[Wykonam] Założę ręcznie profile fora/strony pod kątem SEO

dsgwseo

Rekomendowane odpowiedzi

Przedmiotem mojej oferty jest ręczne zakładanie profili na forach internetowych, portalach i stronach internetowych cieszących się dużą popularnością (PR 3-10), w celu wypromowania prywatnych przedsiębiorców. Pozycjonowane frazy będą widoczne na początkowych stronach wyszukiwarek, więc automatycznie spowoduje to wzrost zainteresowania promowaną działalnością.

Usługi są wykonywane solidnie, tanio i w krótkim czasie ( ok. 2 dni- w zależności od ilości zamówionych profili ). Po ukończeniu zlecenia klient otrzymuje raport z wyróżnionymi adresami stron i profili przeze mnie założonych, więc może sprawdzić rzetelność wykonywanych przeze mnie usług.

1 profil bez opisu (link anchor/link URl): 1 zł /sztuka

1 profil z opisem synonimizowanym (anchorl/link w śrokdku opisu): 1,2 zł /sztuka

1 profil z unikalnym opisem (anchor/link w środku opisu): 2,0 zł /sztuka

kontakt@dsgw.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności