Skocz do zawartości

inne wyniki pozycjonowania o różnych godzinach

reszkov

Rekomendowane odpowiedzi

Filtr, nowa domena, złe linkowanie, linkowanie przez niedobrych przyjaciół próbujących się ciebie pozbyć, nowy wpis, niedawna aktualizacja... Powodów może być mnóstwo :P

Efektów pozycjonowania nie widać od razu, poczekaj Google coś tam kombinuje, nie daj się wyprowadzić z równowagi. Czekaj co tydzień zapisuj zmiany ;)

u mnie tak objawiał się filtr na jednej z domen, rano top 5, po 10.00 do wieczora ~80-100, po czym rano wracala do top 5 i tak przez dwa tygodnie, po czym informacja o filtrze recznym i pozycje ~60-80 na stałe...

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

z resztą nie widzę powodu na to bym dostał filtr.... mam zaledwie garstkę linków, nigdy nie dodawałem więcej niż 1-2 tygodniowo , dodawałem na różne frazy i stron, i samych wyświetleń też mam od początku niewiele...nawet nie zauważyły bym spadku :D :D

Nie mieszałabym do tego filtra, chyba że to trwa od dosłownie kilku dni.

Sprawdź, z jakimi DC się łączysz za każdym razem i które pokazują niższą pozycję, a które wysoką.

trwa to już ponad tydzień - dwa minimum. Wcześniej dokładnie nie sprawdzałem, przez tydzień teraz skakałem na tej fraze (9-11 strona) nie istotne od pory dnia...teraz, sobota wieczór. 7 pozycja.... Wspomnieliście o tych filtrach i trochę mnie to zmartwiło. Mogę temu jakoś przeciwdziałać ? (osobiście na prawdę nie sądzę bym zasłużył na filtr..."konkurencje" co rusz znajduje w jakiś seo-katalogach...ja raptem jestem w 4-5 ? Wybrałem chyba zły okres żeby uczyć się pozycjonowania :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności