Skocz do zawartości

Nowa fala

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

narzekasz na eweba

Zacytuj jakiś fragment w którym narzekałem na eweba.

jednak za niego płacisz

30 netto miesięcznie...

Mdli mnie trochę już od tych szemranek, śmietanek i expertów. Pomału zaczynasz z tym swoim marketingiem schodzić do poziomu jednego wydawcy softu pod zaplecze...

co do dojenia to metodyka podobna ;)

Tzn, że co? Że ja kogoś "doje"? :D No to się dowiedziałem, hehe.

RR poszła nowa fala powiadomień

Nie wiem czy poszła, bo ni podpinam nigdzie stron, ale dzisiaj widzę dość duże ruchy w SERPACH.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Po analizie otrzymanych dziś RR, wydaje mi się, że to jakaś akcja wytoczona w kierunku systemów wymiany linków.

Strony , które nie dostały powiadomień nie były dopalane systemami.

Ja dzisiaj dostałem 2 powiadomienia gdzie domeny były dopalane rotacją.Więc coś jest na rzeczy że biorą się za swle.

taki podejście to tematu spowoduje tylko i wyłącznie napierdzielanie konkurencję nic więcej co nie załatwi problemu

narzekasz na eweba

Zacytuj jakiś fragment w którym narzekałem na eweba.

.....

A jak nie narzekasz to mi się serce raduje :)

Marketing internetowy dla firm

Tzn, że co? Że ja kogoś "doje"? No to się dowiedziałem, hehe.

No przyznaję , odkrywcze to stwierdzenie nie było :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@mmr88

u mnie też dostały tylko strony linkowane rotacją (ja akurat używam trochę gotlinka);

na 6 stron, są 4 takie, które były od kilku miesięcy gdzieś daleko, można powiedzieć, że w ( ! ), prawie zapomniane, a mimo to dostały powiadomienie - dla mnie to typowe filtry za linkowanie ze spalonych miejscówek;

obym się mylił, ale obawiam się, że teraz im wyjdzie web archive i bonusy za stare domeny...

A jak nie narzekasz to mi się serce raduje :)

tylko i wyłącznie napierdzielanie konkurencję

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@konfidonfi, studioczystosci

ewidentnie to akcje przeciwko SWL, głównie rotacyjnym.

I dostały RR nawet strony, które były co prawda dopalane e-webem, ale jakiś czas temu i nie jakoś bardzo.

Jeśli za taki udział e-weba mozna dostać filtra to jest to niepoważne. 100.000 można by zafiltrować całe top100 ...

Nie wiem czy poszła, bo ni podpinam nigdzie stron, ale dzisiaj widzę dość duże ruchy w SERPACH.

Mam mam niektóre strony wrzucone w GTW i poza RR narazie nie widzę większych zmian w serpach póki co :) Zazwyczaj po RR pozycje lecą dopiero po kilku dniach lub później.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

No ja akurat widzę wzrosty, nie spadki ;)

No ja akurat widzę wzrosty, nie spadki ;)

No to może dlatego, że podpadało wiele stron dopalanych SWLami, w finasach widać mocne zmiany.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności