Skocz do zawartości

ogłoszenie

unnamed

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuję osoby, która napisałaby mi unikalny artykuł na mojego bloga. Długość znaków to przedział od 80 do 200. Jeśli ktoś jest chętny zapraszam do wysłania prywatnej wiadomości w celu ustalenia wszystkiego co i jak począwszy od szczegółów artykułu, a skończywszy na wynagrodzeniu

liczba znaków w ogłoszeniu 288

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/196243-napisanie-artykulu/

Witam serdecznie na moim blogu. Zapraszam wszystkich odwiedzających do czytania oraz komentowania krótkich i treściwych artykułów jakie tu zamieszczam. - w przedziale znaków mieści się IDEALNIE, jak z unikalnością? - NIE WIEM, z wynagrodzenia rezygnuję licząc na dłuższą współpracę :P

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Nie w złym dziale, tylko nie podał żadnego kontaktu (wymagany przynajmniej e-mail). Ogłoszenie normalne, jeśli przyjmiemy pomyłkę, że nie chodziło o liczbę znaków tylko słów.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Nie w złym dziale, tylko nie podał żadnego kontaktu (wymagany przynajmniej e-mail). Ogłoszenie normalne, jeśli przyjmiemy pomyłkę, że nie chodziło o liczbę znaków tylko słów.

Nie, nie, nie :) Wcześniej napisał w kategorii: Dla Początkujących. Pamiętam dobrze:)

dokładnie jak wyżyje było również w dziale dla początkujących

Ale bardziej mnie śmieszą ogłoszenia " Zlecę pozycjonowanie strony pod PP" i piszą to osoby co na pewno nie maja dostępu za "zamkniętych" PP.

Więc nie rozumiem po co ktoś miał by pozycjonować za marne grosze czyjaś stronę PP jak może to samo robić ze swoją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności