Skocz do zawartości

Jaki edytor?

Sebaci

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

EdHTML - dobry i darmowy, ale mi też się zawieszał bardzo często. Chyba też nie ma już aktualizacji tego programu. Z tego co pamiętam wersja jest sprzed kilku lat.

Pajączek Professional - niestety płatny, ale nie zamieniłbym go na żaden inny.

Polecam też Notatnik SP - koloruje a jakże i w ogóle bardzo fajne narzędzie. W zastępstwie Notatnika Windows jest niezastąpiony.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zajączek 4.1 - co prawda przy tworzeniu nowych stron jako domyślny doctype wrzuca html 3.2, ale to nic ;). Używam go już od ponad 3 lat i zdąrzyłam się przyzwyczaić :pisze:.

Z lepszych to jeszcze Screem - całkiem przyjemnie się go obsługuje.

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

Zajączek 4.1 - co prawda przy tworzeniu nowych stron jako domyślny doctype wrzuca html 3.2, ale to nic ;). Używam go już od ponad 3 lat i zdąrzyłam się przyzwyczaić :pisze:.

Z lepszych to jeszcze Screem - całkiem przyjemnie się go obsługuje.

Właśnie dlatego porzuciłem zajączka. Stary doctype, ale to nic, można zmienić, ale najgorsze jest to że generuje duże tagi co jest zabrionione w Xhtml. I ma zbędne dodatki które są przydatne najbardziej początkującym.

Ten PSPad przypadł mi go gustu

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Jezeli zalezy Ci na baardzo poprawnym sprawdzaniu skladni to polecam tsWebEditor (FreeWare) wraz z wtyczka Tidy (FreeWare).

Jezeli nie uzywasz tak gownianych systemow jak Win, oczywiscie BlueFish (FreeWare).

Jezeli chcesz kombajn na Wina to tylko DreamWeaver (ShareWare).

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

No tak Eclipse jest wypas. Moze nawet i pokusilbym sie o stwierdzenie ze jest to jeden z tych bardzo nielicznych produktow, ktore sa do wszystkiego dobre. Mimo panujacego przekonania ze to co do wszystkiego jest swoja funkcjonalnoscia do niczego.

darmoszka.com

katalog

Dla mnie EdHTML ma kilka, bardzo wygodnych rzeczy:

- masz otwarty tag, dajesz </ i już go domyka

- kolorowanie składni

- konwersja tekstu na różne kodowania

- sporo konfiguracji

ale na minus to jego stabilność, na 5 uruchomień jedno to pad.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

franek kup dreamweaver. ma wszystko to o czym mowisz. pozatym jest tani i mozesz na nim zrobic wszystko.

generalnie to powinno byc tak;

1. Robisz sait w pare chwil, uzywaj Amaya.

2. Robisz cos konkretnego w windows. uzywaj dreamweawer.

3. robisz w gnu/linux uzywaj bluefish.

4. jesli niezastapionym przyborem do seksu jest dla ciebie picz (tu edit ale zostawie bo niezle wyszlo hehe. mialo byc BICZ), uzywaj notepada.

spoko byl pajaczek. ale to dawno i nieprawda. teraz to dawno go nie widzialem ale boje sie go sprawdzac bo pamietam ze jego wersja ktora wyszlo w okolo 2002 roku poprostu mnie przerazila swoja pamieciozernoscia i niestabilnoscia. dobry byl tez webpro. ale zdechl. zostali tylko najlepsi. najlepszy jest oczywiscie dreamweaver. pokazcie mi lepszego to wam go kupie ;-)

pozdro

darmoszka.com

katalog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności