Skocz do zawartości

Matt Cutts idzie na urlop

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Przyjdzie nowy, którzy będzie tak samo pieprzył od rzeczy. A skoro będzie to taki sam chłam to któryś z nich otrzyma filtra za DC. Ostatnio google ma w nosie kto był pierwszy ze swoim contentem, wiec prawdopodobnie filtra otrzyma ściemniacz.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zeschizował - doprowadziliście(śmy) go na skraj załamania. Wyobraźcie sobie przykładowo jak jednego dnia idzie spać zadowolony, że właśnie wykończył w Polsce eweblinka :) , mija kilka dni a tu eweblink jeszcze mocniejszy :) i przy okazji powstał kolejny system i co ? i tak w kółeczko od kilku ładnych lat - naprawdę idzie oszaleć. To się nazywa :

Zespół stresu pourazowego

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Wyobraźcie sobie przykładowo jak jednego dnia idzie spać zadowolony,

W usa biorą tabletki i chodzą cały czas uśmiechnięci. Na Matta przestały już działać, dlatego musiał odejść. Na jego miejsce przyjdzie nowy lekko uśmiechnięty. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Myślicie, że on się przejmował jakością wyników ? Są 2 opcje - wyleciał bo narobił dziadostwa, wyleciał bo był tylko pionkiem i został kozłem ofiarnym. Tak czy inaczej nie przejmował się za bardzo jakością, bo user = numerek xxxxxxxxx.xxxxxxx.xxxxx wart x$ i tyle :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Myślicie, że on się przejmował jakością wyników ?

mylisz dwie sprawy. Nie przejmował się jakością wyników, ale to nie to samo co walka ze spamem. Za jego czasów spam rozmnożył się do niemożliwych i nieogarniętych niczym rozmiarów - to prawdziwa powódź nie do zatrzymania. Wałczył, walczył i niestety przegrał.

Ostatnio tak z ciekawości przeczytałem wywiad z taką jedną pełną zapału - wiadomo o kogo chodzi i co - tam też jest : "Internet i walka ze spamem są moją pasją".

Odpowiedzcie mi : Jakim cudem pasją może być Syzyfowa praca ?

To już nawet Jankesi to zrozumieli i zamiast walczyć z Talibami wolą się z nimi dogadywać!

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

W usa biorą tabletki i chodzą cały czas uśmiechnięci.

Przypomniał mi się Kieślowski:

W Ameryce jest coś, co mi bardzo nie odpowiada. To jest gadanie o niczym z dobrym, zdecydowanie dobrym, a nawet bardzo dobrym samopoczuciem. Spotykam mojego amerykańskiego agenta i pytam go: "jak się masz?". On zawsze mówi: "extremely well".

Już nie może być "ok", czy "well". Musi być "extremely well". Ja tymczasem nie jestem "extremely well". A nawet w ogóle nie jestem "well".

Po prostu jestem: "so-so”.

Podpisuję się pod tym :)

e: tak swoją drogą warto zobaczyć film "I'm So, So"

https://www.filmweb.pl/film/Krzysztof+Kie%C5%9Blowski%3A+I%27m+So-So...-1995-119020#

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Napewno w ciągu kilku lat nie zmieni się lider w wyszukiwarkach. Google jeszcze bardziej przydusi aby zdobyć większą kasę. Należy się z tym pogodzić i przygotować, zweryfikować swoje dotychczasowe działania.

Nie będzie Matta, zmieni go inny. Tylko, ze Matta juz znamy. Wiemy kiedy cos kreci a kiedy mowi miedzy wierszami.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

ja też idę na urlop - prawdopodobnie do końca 2015 roku :) odpoczniecie troszkę ode mnie :) i ja od was :P mam nadzieję, że wszystko dobrze się potoczy i we właściwym kierunku.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

up,

czyli zastąpisz Matta ;)

Jush się urwa rozpędziłem ... mam inne rzeczy na głowie niż emigracja zarobkowa.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności