Skocz do zawartości

Matt Cutts idzie na urlop

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja Wam powiem, jeszcze zatesknicie za Matem i powiecie: ech to były czasy, dało się wbić jakiegoś spama w topa :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

kasa,kasa,kasa , czy wy naprawde myslicie ze kasa to wszystko? co ci po kasie nawet najwiekszej jak jezdzisz na xanaxach eh

ojej ;) a kogo tu żałować, tego się nie spodziewałem ;) uwalają tematycznie odpowiadające zapytaniu strony żeby wymusić użycie adwords'a. Jakoś stanem zdrowia ich właścicieli się nie przejąłeś...

Gdyby wyrzucali TYLKO strony wprowadzające użytkowników wyszukiwarki w błąd to nawet bym im pogratulował i trzymał kciuki. Ale to ich wcale nie obchodzi, bo to nie daje efektu w postaci $$$ z adwordsa. Więc jak to jest: oni dają ci kopa w d...e a ty chcesz ich pogłaskać?

mialem na mysli to ze wlasnie walczy ten Matt , walczy i g... z tego wychodzi i pograza sie w g.... nie chce go poglaskac , raczej mu wspolczuje bo ON bardziej dostaje po du**e i psychice przez to ze nie wygra nigdy .

kto wie czy faktycznie nie jest na jakim odwyku teraz albo w psychiatryku ?

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

ja raczej myślę, że dobrze się bawi i uśmieszek z tej jego ... nie znika ani na moment.

Współczuć ja mogę tym "malutkim" ludziom, którzy na pewno w wielu przypadkach wpadli w bardzo poważne życiowe problemy z powodu bezwzględności i zachłanności firmy G. z wspominanym tu M.C. na czele.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności