Skocz do zawartości

Prośba o sprawdzenie strony sgdata.pl

melvin

Rekomendowane odpowiedzi

no to będę pierwszy co ocenie.

mi niestety strona nie przypadła do gustu.

nie podoba mi się na pewno tło.

kontakt masz tylko maila a gdzie telefon?

przeciez klient nie będzie pisal maila tylko raczej dzwonił prawda ( postaw się po drugiej stronie)

widzę ,że będziesz działał lokalnie w Gliwicach.

Podsumowując nie skorzystał bym z oferty takiej firmy chyba ,ze ktoś z autorytetem by powiedział ze to konkretni ludzie.

sory ale jestem szczery mam nadzieje ze wyciągniesz wnioski.

jednak to tylko moja opinia i wszystko zweryfikuje rynek. POWODZENIA!

Jak na wizytówkę firmową to mi tam się podoba. Jest przejrzysta, czcionka jest ok i templatka pasuje do tematu. Nie jest przekombinowane, spokojnie bym skorzystał z oferty firmy jak bym potrzebował i jakimś cudem znalazł tą stronę w sieci. Od strony seo jest niezoptymalizowana. Bloga możesz postawić na subdomenie żeby nie robić bałaganu albo dodać kategorie w stylu "pomocne artykuły" i w niej publikować wpisy. W dziale kontakt dodał bym jeszcze formularz kontaktowy, ułatwi kontakt mailowy.

Tablice fluorescencyjne Led, banery Led - nowoczesnareklama.enstal.pl

Bludo, kontakt zawiera telefon od samego początku ;)

Nad optymalizacją ciągle pracuję i strona powoli pnie się w górę także google docenia mój wkład pracy. A formularz kontaktowy to dobra rzecz. Dzięki...chociaż firmy gdy zwykle piszą to wymieniają całą litanię wymagań zajmującą stronę A4

w swoim formularzu kontaktowym możesz ustawić pola wymagane jakie tylko chcesz. Wcale nie musi być wielkości jak to nazwałeś A4 :)

Wszystko o kotach, rasy kotów oraz filmy o kotach znajdzecie na moim portalu Dookoła KotaTV. Zapraszam serdecznie!

Ja bym te 3 zakładki, które są za stroną KONTAKT wrzucił do jednej o nazwie BLOG. Bardziej przejrzyście będzie to wyglądało. Poszczególne wpisy na blogu będziesz mógł sobie zgrać z wpisami na fanpage. Ewentualnie bloga można postawić na osobnej domenie. A kwestie związane z optymalizacją strony możesz sobie sprawdzić np. na seoptimer.com.

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Dzięki! Znalazł trochę byków:

1. Make a better meta description
2. Make your HTML code less messy
3. Add more valueable content to your website
4. Distinguish your keywords with strongs and bolds
5. Delete frame and iframe tags
6. Add proper sitemap.xml file
Póki co nie wiem jak się za nie zabrać ale mam przynajmniej się czego uczyć :)

Masz zainstalowaną wtyczkę WP SEO by Yoast - tam poprawisz META DESCRIPTION.

Musiałbyś dodać troszkę więcej treści na główną. Coś tam można dopisać nad przyciskiem ZOBACZ PEŁNĄ OFERTĘ - dużo tam wolnego miejsca.

Wyróżnij słowa kluczowe (pogrubienie tekstu).

Zainstaluj sobie jakąś wtyczkę SITEMAP czyli z mapą strony.

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Masz jeszcze puste nagłówki H1 i H2 - warto by coś tam wpisać jak już jest. A ten iframe to fejsbookowa ikona Lubię To...

Jeżeli do tej pory strona sobie dobrze radziła, jeżeli chodzi o pozycje to ciekaw jestem co będzie teraz gdy Seoptimer wyświetlił Congratulations! This page is proper optimized for search engines!"

Z tym H1 i H2 to jeszcze nie wiem co zrobić bo jednak są duże.

Jeszcze raz wielkie dzięki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności