Skocz do zawartości

301 daje jeszcze jakies efekty ?

gibon234

Rekomendowane odpowiedzi

Mrozów nie ma ... idzie ciężej niż dotychczas ale powoli .... po kilk aoczek na tydzień - nie są to oszałamiajace skoki po kilkadziesiąt pozycji ale sukcesywnie i powolutku.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cytując klasyka

1827562198.jpg

jeśli ktoś twierdzi że w serpach są mrozy - wiedz że coś się dzieje.

jeśli ktoś twierdzi że ich nie ma wiedz że coś się dzieje

jeśli ktoś twierdzi że pozycjonowanie umiera - wiedz że coś siędzieje

jeśli pozycje Ci idą w górę - wiedz że coś się dzieje

jeśli pozycje Ci spadają - wiedz że coś się dzieje.

Cały czas coś się dzieje :)

ale powoli

Do większości niestety nie dociera, że jest coraz wolniej, trudniej, drożej... Dalej tkwią w epoce ekspresów i przedwczesnej ejakulacji :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Potrafię i zindeksować nawet w 1 dzień wszystkie.

Jeżeli będziesz potrafił jeszcze nawet niewielki ruch sprowadzić na witrynę przez te zaindeksowane linki to na 99% będziesz w top

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Mrozów nie ma ... idzie ciężej niż dotychczas ale powoli .... po kilk aoczek na tydzień - nie są to oszałamiajace skoki po kilkadziesiąt pozycji ale sukcesywnie i powolutku.

Do większości niestety nie dociera, że jest coraz wolniej, trudniej, drożej... Dalej tkwią w epoce ekspresów i przedwczesnej ejakulacji :D

O takie podejście jest ok. Bo to pokazuje, że ktoś realnie potrafi ocenić sytuację. Gorzej jest w sytuacji gdy napada na Ciebie kilka osób i dają Ci do zrozumienia, że oni by wszystko zrobili a ty jesteś głupi bo nie potrafisz. Mi tez po 6 miesiącach odmroziło 18 sierpnia jedną dość wartościową frazę i mam top 10. Końcówkę ale zawsze. Ale jak przez 6 miesięcy nie możesz jej nawet do 300 wbić to sorki.

Stanowisko że jest inaczej i trudniej jest akceptowalne w mojej ocenie.

Stanowisk które mówią że wszystko wchodzi jak nóż w masło - nie podzielę i będę się spierał

@Szlaf

Ja cię na gorzałę, piwo ... zaproszę i nawet za to zapłacę. Nawet kokleta ci ze zabitej świni lub krowy kupię. Jak będziesz w Wawie odezwij się. POgadamy. Nawet jak nie o pozycjonowaniu to o czym kolwiek.

Udowodnijcie, a przyznam wam rację, bo póki co to tylko na pio są głosy, że mrozów nie ma.

Sam sobie może udowodnić analizując słynną frazę "zakłady online" przeanalizuju jakość BL top 10 i poproś "zamrożonych" kolegów aby Ci podali adresy tych "zamrożonych stron" - ja tak zrobiłem i na szybko pokazałem wyniki tutaj https://seoinfo.edu.pl/dziadek-mroz-i-zamrozone-wyniki/

Widać, że nigdy nie robiłeś PP. Nie linki są problemem a charakter strony.

Nie linki są problemem a charakter strony.

Jak już o nie "charakter" a jakość ;) zaś co do kanciarzy sprzedających podróby (czegokolwiek) to chyba samo przez się rozumie, dlaczego są "tępieni" ? ;)

nigdy nie robiłeś PP

Zacząłem robić PP jeszcze w 98' :D, przyznaję teraz nie robię bo nie mój "target" ;)

Nie linki są problemem a charakter strony.

Jak już o nie "charakter" a jakość ;) zaś co do kanciarzy sprzedających podróby (czegokolwiek) to chyba samo przez się rozumie, dlaczego są "tępieni" ? ;)

Jakoś nie ma tu nic do rzeczy. Chodzi strikte o charakter strony sprzedażowy/pośredniczący jest tępiony.

Ja nie mowie o podrobach a medykamentach.

Zacząłem robić PP jeszcze w 98' :D, przyznaję teraz nie robię bo nie mój "target" ;)

Spróbuj robić jeszcze raz a zobaczysz jak wesoło jest obecnie a później pisz o niezamrożonych wynikach.

Panowie (i możliwe, że Panie), może stwórzmy po prostu luźny temat osobny związany z tymi rozważaniami? Nie spamujmy już tematów, bo jeden szanowny Zgred zamknął, i kolejny niedługo będzie się do tego nadawał :) Co do paru oczek na tydzień do góry, to zgadzam się z przedmówcą, Beer'em. Najtrudniejsze frazy jakie mam zaczęły sukcesywnie isć do góry, ale linkowanie jest na poziomie 1-3 linków na dzień.

No popatrz znaczy się tabletek nie podrabiają ? No i zero wyników na piguły ? Kurcze to co robi strona DOZu która siedzi w topach dla większości fraz ? Znaczy ich zamrozili w topach ?

Spróbuj robić jeszcze raz a zobaczysz jak wesoło

100K na serwis 20K/mies przez rok na promocje i piguły siedzą w topach.

Bez urazy ale jak widzę, że ktoś chce wygrać Le Mans'a złomowanym maluchem i ma pretensje, że nie może nawet wystartować to ....

No popatrz znaczy się tabletek nie podrabiają ? No i zero wyników na piguły ? Kurcze to co robi strona DOZu która siedzi w topach dla większości fraz ? Znaczy ich zamrozili w topach ?

Spróbuj robić jeszcze raz a zobaczysz jak wesoło

100K na serwis 20K/mies przez rok na promocje i piguły siedzą w topach.

Bez urazy ale jak widzę, że ktoś chce wygrać Le Mans'a złomowanym maluchem i ma pretensje, że nie może nawet wystartować to ....

Zapytam klienta czy jest zainteresowany Twoją ofertą. Co do reszty nie będę ciągnął wątku ale da się wygrać złomowanym maluchem po tuningu.

Zapytam klienta

Się go zapytaj nie o zainteresowanie, ale o to czy odróżnia SEO od napierdalanki linkami ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności