Skocz do zawartości

Ilość BackLinków na nową domenę

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Nie wiem czy to dobry dział, jednak myślę że dobrze trafiłem :) Mam pytanie. Używam programu GSA Ranker i mam nową domenę. Ma może 14 dni, pytanie:
1. ile mam na nią wrzucać Backlinków? Dziennie po ile?

2. Szukam bo wiem że gdzieś na stronie były listy do dobrych katalogów, może ktoś podrzucić? :)

ad1. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/195602-dodawanie-linkow/?p=1355310

a tak na poważnie: najpierw zadbaj o mocne linki z "niekatalogów" - z miejsc które nie służą do umieszczania linków. A dopiero później myśl o katalogowaniu.

ad1. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/195602-dodawanie-linkow/?p=1355310

a tak na poważnie: najpierw zadbaj o mocne linki z "niekatalogów" - z miejsc które nie służą do umieszczania linków. A dopiero później myśl o katalogowaniu.

Sorry, ale nie rozumiem. Wskaż chodź jedno miejsce aby mnie nakierwać gdzie mogę umieszczać linki do tych "niekatalogów" :)

staraj się nawiązywać kontakt z portalami, stronami o podobnej tematyce. Popisz maile do właścicieli stron, pogadajcie. To jest najlepszy sposób na NIE KATALOGi. Nie jest to łatwe i wiele osób nawet nie odpisuje, ale warto próbować

Wszystko o kotach, rasy kotów oraz filmy o kotach znajdzecie na moim portalu Dookoła KotaTV. Zapraszam serdecznie!

Dołączę się do pytań co do ilości backlinków. Czy aby na pewno o ilość tu chodzi? Niektóre domeny mają po kilkaset tysięcy linków i są niżej w wynikach od mojej strony która na tę chwilę ma około 3 tysięcy. Być może są wyżej pod innymi hasłami.

Ja w każdym razie odpuściłem sobie różnego typu programy i narzędzia. Staram się pozyskiwać linki ręcznie, dodając wpisy na blogach itd.

Jeśli prowadzisz firmę i potrzebujesz reklamy, sprawdź stronę agencji reklamowej której jestem autorem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności