Skocz do zawartości

Priorytety dla strony

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, jeszcze działam na swojej stronie, posługując się woorank. Przez kilka dni udało mi się podciągnąć naprawdę nieźle stronę. Mam jednak dwa pytania i liczę na wskazówki.

Mam podane takowe priorytety:

1 - Promuj swoją stronę w Social Media.

Co więcej można zrobić? Na Facebooku mam kilka tysięcy ludzi, aktywność regularna, to samo Twitter, a mimo wszystko to priorytet.

2. Najważniejsze chyba. A mianowicie: Ukrywanie adresow e-mail, aby uniknąć spamu.

Co za tym się kryje? Myślałem, że pomoże zmiana odnośnika na [at], ale nic. Co więcej można zrobić?

I na koniec dodam, woorank na pewno nie jest jakieś super, coś na czym wyłącznie można się opierać, ale dla mnie to odpowiednia strona, o którą mniej więcej mogę się pokierować, co zmienić i tak dalej.

Pozdrawiam.

Zamiast korzystać z woorank idź do wróżbity Macieja, więcej się dowiesz. Promowanie w "social media" to nie jest najlepszy sposób na pozycję w google.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Social Media, dają głownie ruch, o ile je dobrze wykorzystamy. Tak jak napisał blake na pozycje w G mają niewielki wpływ

Załóż sobie jakieś konto e-mail i ten adres podawaj przy konieczności logowania, jak trafi do bazy spamu to trudno, taki mamy klimat.

@feyenoorder

Przemyśl dobrze w czym jesteś lepszy - marketingu czy w pozycjonowaniu - jak mawia Beerbant liczy się tylko wartościowy ruch, dobrze ułożony tekst na social media da właśnie odpowiedni traffic.

Moje zdanie: dzisiaj należy być lepszym marketingowcem aniżeli pozycjonerem - bo przecież mamy zarabiać latami a nie przez chwilę czyż nie tak ?

Starczy mi.

@Cyber, no tak, problem w tym, że ja prowadzę serwis klubowy (piłka nożna) i tutaj nieco się to różni, aniżeli w porównaniu ze stronami sklepowymi, ogólnie biznesowymi. Ale w ostatnim czasie podziałałem, zobaczymy efekty, odezwę się za jakiś czas.

Dzięki wszystkim i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności