Skocz do zawartości

Czy opłaca się korzystać s systemu wymiany linków?

Liszek

Rekomendowane odpowiedzi

Ale chyba nie sugerujesz że mamy franek dać dobry przykład i wrzucać systemy na nasze strony firmowe i wtedy może system to doceni i da nam coś lepszego ;) . Myślę że dostalibyśmy dokładnie taki sam syf jak mamy.

Korzystanie z systemów to analiza bilansu zysku i strat, jeśli masz zaplecze które się utrzymuje samo, dodatkowo możesz na nie wrzucić system to jest to ok.

Jednak tylko troche boli mnie to że wspieramy konkurencje i to mocno ją wspieramy ;)

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może sam dajesz strony klientów bo ja nie wspomniałem o ich stronach ale o spamach typu DMOZ, biblia, losowy tekst. Chodziło mi o WARTOŚCIOWSZE strony, choć troche bardziej wartościowesze niż spamy, a mogą to być fora, katalogi, sklepy, blogi.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

• 1 miesiąc temu...

ta dory system to nie system ktory wali linki gdzie popadnie.

Dobry by byl gdyby faktycznie linki mialy cos wspolnego z adwords ale nie ich opisowosc a dopasowywanie.

Czyli serwowanie linków tematycznie a nie z przypadku.

Ale ktory system wymiany linkow i ktory wlasciciel ma taki portfel zeby postawic dobry system, a do tego kto taki co ma kase mysli o dawaniu, biznes musi przynosic zysk a userzy chca dobrze i prawie gratis :) pozniej wypisujac ile to sobie linkow wlasciciel systemu zagarnia, a jak powstalby platny to tez byloby FE.

ot cała Polska i jej krajanie :P nie urodzil sie jeszcze taki co wszystkim dogodzil :P

mówisz franek że tylko linkor ? Wiesz ja bym raczej nie polegał na jednym systemie wymiany linków i tylko na nim. Ciekawe co byś zrobił jak system raptem zakończy swoją działalność ? Ja kożystam z linkora i orna + katalogi i wymiana linkami. Na pozycjonowane frazy mam pozycje 1-5 więc jest to skuteczne. Nie umieszczam też linków z systemu na pozycjonowanych stronach. Linki zamieszzcam na witrynach, które traktuje jako zaplecze.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Oczywiście opłaca się kożystać z systemu wymiany linków ale nie może to być jedyne zródlo linków prowadzących do strony. Przyrost linków musi być naturalny i stały. Co do systemów to aktualnie kożystam z www.linkme.pl - pozwala na wymiane boxami, ma linki stałe i ogólnie ciekawie sie zapowiada.

Ps. mozecie kliknac na link PP "Darmowe pozycjonowanie" w mojej sygnaturce :)

Nie uważacie jednak, że linki z systemów są bezwartościowe?

Miałem konto w LinkujPRO, mój odnośnik pojawiał

się na stronach-śmieciach, większość z nich

nie była nawet zaindeksowana. Jeżeli była, to

nie wróżę szybkiego powrotu robota na taką "stronę"...

Czy naprawdę wierzycie w siłę linku typu:

https://www.jakissmietnik.info/ddd3tr-sdsd....id=33113&sev=ab

:)

:P

Zajrzałem też na wiele stron, na których pojawił się mój odnośnik.

Znajdował się zazwyczaj wśród kilkudziesięciu innych, czym szybciej

zdobędę jakąś "nagrodę" u Google, niż wzbiję się w górę... :P

Pozdrawiam.

Wywiad z UPR

Zapoznaj się, a może zmienisz swoje poglądy...

Przecież są systemy z krótkimi opisami tekstowymi... lol Trzeba tylko nieco ruszyć klawiaturką i poszukać czegoś innego niż pozycji własnych stron :blush:

Czy systemy są potrzebne? Jak sobie bez nich wyobrażasz zarządzaniem milionami podstron zaplecza, wieloma tysiącami linków? Chcesz to robić ręcznie? Powodzenia.

Jeżeli chodzi o systemy Linkor, Linikuj itp. zasada jest prosta - mniej dostajesz, niż wkładasz. Jednak dla osób z małym zapleczem jest to jedyna szansa walki, więc są na nie skazani. Samymi katalogami Google się nie zwojuje :)

Dała matka rozum? To kombinuj.

Kolega Brad jest bardzo tajemniczy i nie chce nic napisać o swoim systemie.

W takim razie może ja powiem nad czym pracuję.

System wymiany linków w otoczeniu tekstu.

Założenia:

- na początek linki rotacyjne (jak na razie nie widzę przewagi linków statycznych)

- strony będą weryfikowane przez admina

- punkty przydzielane tylko za odwiedziny googleboota

- dwie wersje: płatna i free (ograniczona)

Czekam na jakieś sugestie. Pozdrawiam

googlebota ?

Czyli chcesz mi powiedziec ze jak wpusci ktos sobie zmodyfikowanego pająka który będzie umieszczał UA Googlebot to bedzie dawało PKT ?

Przeciez nabicie pkt na podstawie UA jest sprawą prostą do oszukania.

Nie lepiej zrobić to na podstawie IP googlebotow ?

if ip googlebot :D +1

no to poczekam na ten system i w ramach testów "zajade" testowaną stronke puszczając swojego googleboota na nią :D

@szook masz racje :D

moim zdaniem dobry system wymiany linków niestety musi być moderowany przez człowieka .

Mam koncepcje takiego systemu ale jako że jestem w php i kodowaniu to na razie pracuje nad założeniami, a potem poszukam kogoś kto napisze mi takowy.Tylko się zastanawiam ile to mi transferu zeżre bo tak na początek będę chyba miał max 100Gb/miesiąc

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności