Skocz do zawartości

Czy opłaca się korzystać s systemu wymiany linków?

Liszek

Rekomendowane odpowiedzi

zakladajac cachowane linki czyli czasowo stałe - nie bedzie duzo transferu

Ja wyliczylem ze pobranie np mojego boksa jakies x nie wiem - 10 mln razy

https://www.szook.pl/partner.php

ten boks taki jak mam jakies 1000 bajtow - 1 KB

ale zakladajac ze 1 odslona to 1 kB

10 mln /3 = 10 mln kB /1000 = 10 tys mega bajtow / 1000 = 10 GB

chyba ze cos mi sie pomylilo

oczywiscie moglbym wywalic z boksa cklika zliczajacego klikniecie w boks i jego wielkosc znacznie by sie zmniejszyla.

Pytanie tylko ile taki system moze wykonac nowych odslon.

Gdyby to cachowac po stronie partnera na 7 dni to ilosc odslon znacznie by sie zwiekszyla a 2,5 mln to byla by suma ilosci przypisan do podstron czyli przypisanie do 2,5 mln tygodniowo

Ale moze cos mi sie kielbasi bo walczylem do 3 :D ze swoja zabawka bokso reklamową.

Ja tam w ramach testow :D wolę dawać boksy/linki gratis do czasu finalnej wersji systemu - to pozowli mi poznac bledy, wady i sugestie ludzi.

Pozatym latwiej jest kogos naklonic do uczestnictwa gdy najpierw sprawdzi jak to dziala nic nie wkladajac ze swojej strony.

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak to prawda, dlatego wlasnie pisze nowy system, ktory w niczym nie bedzie przypominac obecnych :P Start za okolo miesiac.

Możesz przybliżyć niezwykłość Twojego przyszłego systemu? :P

Czym będzie się różnił?

Czytając na tym forum, na alleg.. i nie tylko powiem że, Brad ma wiele pomysłów...brakuje mu tylko kogoś kto zawine rękawy i wprowadzi je w życie ;)

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

• 2 miesiące temu...

Pytanie jak w temacie czy opłaca się jeszcze wogóle korzystac z programów typu linkuj, linkor i obrecnie wieli naśladujących? (...) Czyżby tylko LinkVault pozostał???

Tak, oplaca sie, ale z glowa. LinkVault sprawdza sie imho dla anglojezycznych stron. Dla polskich warto skorzystac z systemow z naszego podworka. Wymieniles dobrze znane, ale nie znaczy, ze najlepsze. Warto

spojrzec na inne, bardziej niszowe, ale dajace dobre efekty i - obowiazkowo - z dobrym wsparciem adminow (czyt. odpowiadaja na emaile lub posty na forum uzytkownikow) - na poczatku na pewno sie przyda.

Co ja polecam - patrz link w podpisie.

Pisze to już po raz trzeci ale z moich obserwcji wynika że najlepsze efekty daje połączenie LinkMe z Linkorem...

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Kilka zdań na temat skuteczności: Wrzuciłem kontrolnie po 100 linków z linkuj pro na dwie podstrony. jakieś dwa tygodnie temu zacząłem w paczkach po 15 dziennie. Tydzień temu system skończył dodawać. Na dzisiaj: jedna podstrona ma 8 linków z 4 domen, druga 14 z 14 domen. Tak mówi Yahoo. MSN pokazuje trochę inne linki i trochę mniej. Trochę mało, ale zobaczę za kolejny tydzień - powinno przybyć.

Eksperyment Discover.pl

Czytając na tym forum, na alleg.. i nie tylko powiem że, Brad ma wiele pomysłów...brakuje mu tylko kogoś kto zawine rękawy i wprowadzi je w życie

Allegro? tam chyba jeszcze nie dzialalem, chociaz kiedys sprzedawalem kilka domen ale chyba nic pozatym. Co do systemu o ktorym pisalem to juz mozesz go zobaczyc klikajac na link w stopce, jego opis i mozliwosc pozostawienia komentarza znajdziesz w tym dziale, temat WebMachine.pl - opis systemu, zapraszam.

• 2 tygodnie później...

Przyznam, że możliwość dzielenia się linkami jest dla mnie mistrz, dzięki temu odnajduję stronki jakich bym nigdy w życiu nie znalazł. Już nie mówiąc o satysfakcji z dobrego miejsca mojego linka. Mam nadzieję, że to wszystko się bedzie rozwijało, nowsze systemy, łatwiejsze i dostępniejsze dla wszystkich, mam tu na myśli takich zwyczajnych użytkowników komputerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności