Skocz do zawartości

Filtr na konkretne słowo kluczowe, wg firmy pozycjonującej

orzeł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jedna z firm, która oferuje mi pozycjonowanie twierdzi, że moja strona www ma filtr na konkretne słowo kluczowe "nauka jazdy kraków" i proponuje usługę odfiltrowania za kilkuset złotową kwotę.

Inna firma z kolei twierdzi, że żadnego filtra nie ma, tylko stronę trzeba dobrze wypozycjonować.

Komu wierzyć? Która firma mówi prawdę?

Adres strony (nie mogę podać z powodu ograniczeń forum) : google -> orzeł kraków

sprawdź w Google Webmaster Tools czy nie ma powiadomienia o nienaturalnych linkach, jeśli jest to masz filtr ręczny, jeśli nie ma to możesz mieć ewentualnie filtr algorytmiczny, jednak mało prawdopodobne patrząc na Twoją stronę. Jak masz pytania pisz na priv

@orzeł, w tym zakresie trzeba...

a) Posiadać konkretne informacje z monitorowania pozycji dla ów słowa,
B) Wykonać analizę linków przychodzących, szybki rzut oka nie wystarczy niestety.

W związku z powyższym bez szerszej analiz nikt nie będzie w stanie przedstawić trafnych wniosków.

Filtry na jedną dwie trzy frazy są częste, szczególnie w pozycjonowaniu szerokim, ale żeby mieć pewność że mamy do czynienia z filtrem trzeba wykonać analizę profilu linków.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

ale z kim gadasz z zbanowanym użytkownikiem?

szuka klientów ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 3 tygodnie później...

W chwili odpisywania użytkownik nie był zbanowany. Panom najwyraźniej się nudzi. Może zmienicie płytę.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

W chwili odpisywania użytkownik nie był zbanowany.

ban jak widać 09-lipiec 2014 ty odpisujesz 13 lipiec 2014 - 13:20, może skończysz na silę szukać na PIO klientów i wmawiając, że nie odpisujesz dawno zbanowanym użytkom, zawsze możesz kupić baner lub wysyłkę mailingu.

zawsze możesz kupić baner lub wysyłkę mailingu.

@MaxPan no to teraz już wiem o co w tej całej szopce ataków na mnie chodzi. Trzeba było od razu napisać że o $.

za chwile dam Tobie urlop, odwodniłem, że kłamiesz, gadasz z zbanowanymi użytkownikami a opowiadasz, że nie. Na dodatek traktujesz PIO jak swoją darmową platformę sprzedażową. Chcesz mieć reklamę i sprzedawać więcej usług, tak kup mailing, PIO to nie organizacja charytatywna. Lub przestań udzielać się bez sensu wszędzie gdzie tylko jest słowo 'filtr".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności