Skocz do zawartości

Jak sprawdzić autentyczność PR? Domena z PR5 bez backlinków - Możliwe?

gelmen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, znajomy stał się posiadaczem domeny z PR5 która o dziwo nie posiada backlinków. W jaki sposób można sprawdzić jej autentyczność? Chodzi o to, czy Page Rank nie został podniesiony sztucznie.

Wydaje się to dość dziwne, ale jeśli domena ma faktycznie PR5 bez backlinków (być może zostały usunięte?), to możliwe jest wskrzeszenie jej za pomocą dobrego podlinkowania tak, aby za jakiś czas mogła przekazywać prawdziwą moc PR5?

Co Wy o tym myślicie?

Witam, znajomy stał się posiadaczem domeny z PR5 która o dziwo nie posiada backlinków. W jaki sposób można sprawdzić jej autentyczność? Chodzi o to, czy Page Rank nie został podniesiony sztucznie.

Wydaje się to dość dziwne, ale jeśli domena ma faktycznie PR5 bez backlinków (być może zostały usunięte?), to możliwe jest wskrzeszenie jej za pomocą dobrego podlinkowania tak, aby za jakiś czas mogła przekazywać prawdziwą moc PR5?

Co Wy o tym myślicie?

Za pomocą jakiego narzędzia sprawdziłeś ilość linków zwrotnych?

Jak się podnosi sztucznie PR5, bo niewiem?

O jaką stronę Tobie chodzi?

Dawniej działało przekierowanie na np. Facebook, aby domena uzyskała wysoki PR do następnego update-u.

Dawniej działało przekierowanie na np. Facebook, aby domena uzyskała wysoki PR do następnego update-u.

Też tak mi się wydaje, a teraz to mi potwierdziłeś. Polowałem na kilka domen z PR i gdy wszedłem na jedną ze stron zostałem przekierowany na jakiś portal wielki.

gelmen sprawdź innym programem bl i sprawdź historię, jeżeli jest PR5 to powinien tam się kiedyś znajdować jakiś serwis jeżeli nie to fake PR.

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

Obecnie PR nie ma żadnego znaczenia i nie patrzyłbym w tamtym kierunku. PR już od dawna nie jest aktualizowany i dla przykładu domena może mieć PR5 a być g... warta. Lepiej sprawdź np. w pl.majesticseo.com inne parametry takie jak TF/CF.

No właśnie a tak normalnie bez backlinków to niemożliwe na pewno jest osiągnięcie jakiegokolwiek PR. Linki też odpadają sobie, że z czasem jak się nic nie robi to do strony prowadzi coraz mniej i mniej linków ale wręcz niemożliwa wydaje mi się sytuacja aby kiedyś było ich bardzo dużo (bo PR =5) a potem zniknęły wszystkie co do jednego ;)

Obecnie PR nie ma żadnego znaczenia i nie patrzyłbym w tamtym kierunku. PR już od dawna nie jest aktualizowany i dla przykładu domena może mieć PR5 a być g... warta. Lepiej sprawdź np. w pl.majesticseo.com inne parametry takie jak TF/CF.

Co masz na mysli pisząc, że nie jest akutalizowany? Moja strona wskoczyła ostatnio o 1 oczko wyżej.

Wyjątkowy materac gimnastyczny polskiej produkcji!

Może po prostu został zdobyty PR w taki sposób

https://www.ittechnology.us/jak-oszukac-pagerank-google/

Sprawdź domenę przez narzędzie

https://www.web-tools.pl/seo/pr/pagerank.html

Pozycjonowanie stron firmowych więcej na www.nowapozycja.pl

Domeny pod zaplecze praktycznedomeny.pl z ruchem niezlyadres.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności