Skocz do zawartości

Brak indeksacji strony

cichy__pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Znajomy poprosił mnie o zajrzenie na jego stronę i zobaczenie czemu jego strona w ogóle się nie indeksuje. Po wejściu na stronę i wrzuceniu kodu źródłowego mam dwie informacje nt.meta tagu robots, a mianowicie:

<meta name='robots' content='noindex,follow' />

a zaraz pod nim kolejny meta tag:

<!-- platinum seo pack 1.3.8 -->
<meta name="robots" content="index,follow,noodp,noydir" />

Dodam, że strona postawiona na Wordpresie. Nie widzę gdzie można to wyłączyć lub włączyć.

Pytanie : czy te mata tagi nie wykluczają nie wzajemnie ? Który z nich jest brany pod uwagę ?

Tzn. ten , który jest pierwszy jest wrzucony przez wordpressa a drugi przez Plugin SEO platinum. Drugi mogę dowolnie modyfikować ale w pierwszym nic. Gdzie tą indeksację można włączyć w Wordpres-sie? Miał ktoś takie przygody z WP ??

Który z nich jest brany pod uwagę ?

Ten który jest wyżej w kodzie , co z resztą widać po braku indeksacji ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności