Skocz do zawartości

[zlecę] pozycjonowanie

lechup

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

1.)"Wymyśliłem" mniej oblegane hasła niż downloads, czy download, ale pozostawiam wolną rękę specjalistom co do ich oceny - chcę mieć tak ok. 2000 UNI dziennie minimum:

freedownloads

freedownload

files download

file downloads

file download

2.)Adres witryny to https://unidownload.com

3.) Czas na jaki chciałem zawrzeć umowę zależy od "sukcesów" pozycjonerskich jakie uda nam się razem osiągnąć. Na początek dałbym ok. 1,5 miesiąca na pozycjonowanie - jeżeli nie bedzie sukcesów to sobie podziękujemy...

4.) Formy zapłaty jakie przewiduję

a)Abonament miesieczny - co do wysokości to proszę sami prześlijcie PM'a

;)% od reklam w serwisie

c)Mogę podpisać umowę o dzieło - jak potrzeba oczywiście ;)

podpunkty a + b można połączyć ... Tzn. oprócz jakiejś minimalnej kwoty, jakiś % od reklam

5.) Moje info kontaktowe:

Leszek Piątek

gg: 2230556 - najczęsciej jestem niewidoczny

lechup[malpa]o2.pl

PS: Starałem się napisac tą ofertę zgodnie z regulaminem, jeżeli coś nie tak zrobiłem dajcie znać a nie usuwajcie od razu... Jak poprzednią... (Erbit :>)

Tak, tak, tak : ) super darmowe programy i inne rzeczy - freedownload. Nie musisz tego czytać bo i tak wiesz o co chodzi z tą sygnaturką ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności