Filmozercy.com Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Witam Chciałem Wam zaprezentować nowego bloga, na którym codziennie znajdziecie informacje o promocjach filmowych, przecenach i kodach rabatowych z całego świata. Dzięki nam już nigdy nie przegapisz okazji! Proszę o ocenę i sugestie. filmozercy.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seoskryba_pl Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Szablon jak szablon. Przejrzysty. Ja bym przy każdym wpisie zamieszczał zdjęcie związane z danym filmem. Teraz są same fotki z amazon i merlin co sprawia, że treść jest trochę "monotonna". Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emtom Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Jak dla mnie - jest czytelnie, ale nudno. Pomysł ze zdjęciem fajny, ale ja poszłabym o krok dalej i wrzucała większe zdjęcie + tytuł jako zajawkę całego wpisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.