Skocz do zawartości

Będą reklamy VIDEO

zaq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam.

Pokazałem tutaj jak reklamy wideo wygladaja.

A jako, ze placi sie nadal za klikniecie (a nie za ogladniecie) reklamodawcy beda chcieli przekazac jak najwiecej informacji w samym pliku wideo. No nic.. zobaczymy jak wyjdzie "w praniu".

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

• 1 miesiąc temu...

Mylisz mnie z kims innym :) Ta czesc dyskusji pewnie i tak trafi do kosza :)

A napisałem to tylko po to, żeby Cię ostrzec (bo mogłeś nie wiedzieć) - ale widzę, że tylko poparłeś moją teorię dotyczącą wywalania z adsense - to prawie nigdy nie jest za darmo. (no i naprawdę nie wiem co to ma za związek z kompleksami?)

P.S. A jednak zamazałeś - boisz się, że tutaj ktoś zakapuję - wątpię - ale ja tam bym niedostarczał swoim wrogom powodów do zmniejszania poziomu mojej szczęśliwości ;)

Zdjęcie to akurat bym się zastanowił (bo panie w zasadzie mogą być w strojach kąpielowych :) )

Ale to o co mi chodziło zostało na zdjęciu zamazane. Także żeby dyskusja była czytelniejsza lepiej ten wątek z tego tematu wymazać, a conajmniej zakończyć. Zresztą jak widzicie za chęć pomocy można dostać tylko po głowie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności