Skocz do zawartości

Woodstock

Siciliano

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...

Zamiast Woodstocka będą Światowe Dni Młodzieży.

Jedno drugiego nie wyklucza, politycy dzielą naród ale po co samemu się dzielić jeszcze dodatkowo?
Każdy niech się bawi gdzie chce tak długo jak nie robi krzywdy przypadkowym ludziom.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

@bori, a zadałeś sobie trud i zastanowiłeś się czemu @szuwar użył tego stwierdzenia?

czy może po raz któryś zabierasz głos powierzchownie? 

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@bori, a zadałeś sobie trud i zastanowiłeś się czemu @szuwar użył tego stwierdzenia?

Oczywiście wiem dlaczego tak napisał.

a zauważyłeś że odpisywałem do Szlafrocka a nie szuwara? Tylko widać jak się okazało nie wyczułem tonu jego wpisu (Szlafa)
Nie wypowiadałem się o Woodstock bo jego istnienie jest mi kompletnie obojętne. 

Ty jakąś obsesję masz na moim punkcie, idź może do jakiegoś specjalisty zanim Ci się to w coś poważnego przerodzi.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Ty jakąś obsesję masz na moim punkcie, idź może do jakiegoś specjalisty zanim Ci się to w coś poważnego przerodzi.

Nie schlebiaj sobie - jednego Xanna na forum już mamy, wystarczy :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Spoko, nie ma sensu się spinać.

Kiedyś w latach 80 ubiegłego wieku kilka razy byłem na festiwalu w Jarocinie. Woodstock nie, ale bywam na Orange Warsaw Festiwal.

Opener jest daleko i akurat nie w tym terminie co bywam w Sopocie. Jakoś mi nie po drodze ale są ciekawi muzycy.

Na Rammstein do wrocka pojadę (mam bilety) chociaż daleko. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

heheh szukają, kombinują... pis nie odpusci Owsiakowi

wiem jedno: nie dadzą nam rady :) jak zablokuja jakimś cudem przyszłoroczny Woodstock to WOŚP zorganizuje go w Czechach albo w Niemczech. A jak nie to szykuje sie kolejny "dziki" Woodstock. (w 2000 roku mieszkańcy Lęborka gdzie miała sie odbyć kolejna edycja zablokowali woodstock a na teren festiwalu przyjechało ok. 1000 osób na biwak)

=== edit =====

A to jednak nie pis :) to ten bloger ktory przegral sprawe w sadzie z Owsiakiem zlozyl zawiadomienie do prokuratury.

Kajam sie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności