Skocz do zawartości

Jaki sklep internetowy

Rekomendowane odpowiedzi

to mój pierwszy post, więc witam serdecznie wszystkich forumowiczów :)

Mam do Was pytanie. Otóż: chcę założyć sklep internetowy z jednym produktem (naturalny produkt leczniczy własnej produkcji), chciałbym również, ażeby ów sklep mógł posiadać swój program partnerski (na skryptach CAKE, HasOffers) . Swój produkt chciałbym sprzedawać na róznych domenach, jednak żeby to ciągle było "przypięte" do jednego sklepu (jak na przykładzie blonnikprebiortyczny - po wypelnieniu formularza zamówienia kieruje nas do sklepu espritltdshop com )

Mój sklep ma wyglądać/funkcjonować tak jak poniższe:

blonnik biz

blonnikbeta pl

blonnikprebiotyczny com

(to, iż w przykładach są same błonniki to przypadek:))

czy ktoś z Was jest w stanie podpowiedzieć jakiego oprogramowania do sklepu internetowego mogę użyć , żeby działał on tak jak na przykładach?

jakiego oprogramowania do sklepu internetowego mogę użyć
Interesują cie rozwiązania za free, płatne, autorskie, wdrożenie drupala < jako sklep autorski> :hahaha: ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

.....
czy ktoś z Was jest w stanie podpowiedzieć jakiego oprogramowania do sklepu internetowego mogę użyć , żeby działał on tak jak na przykładach?

Jesteśmy w stanie Ci odpowiedzieć dość wyczerpująco ale zanim do tego dojdzie zacznijmy od podstaw luknij na to:

https://www.seoparty.net/news/artykuly/jaki_sklep_internetowy

Następnie musisz wiedzieć jakim budżetem dysponujesz na swój sklep czy jest to 2000 czy znacznie więcej dlatego żę do swojego sklepu będziesz potrzebował dobrego programisty z powodu swoich integracji nie mówiąc już o dalszym jego prowadzeniu

Ja osobiście Ci polecam rozwiązanie dedykowane (drogie) ale jeżeil Twój interes miesięcznie ma generować zyski w wysokości 1000 czy 2000 to lepiej szukać jakąś darmówkę z programistą z którym podpisz umowę wieczystą na gwarancje dopisanych modułów

Marketing internetowy dla firm

najlepszego rozwiązania jakie jest, koszty do nawet kilku tysięcy miesięcznie

czyli obecnie to masz jedynie marzenia.. a życie zweryfikuje wszystko..

miało być pięknie a wyszło jak zwykle..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Jeżeli szukasz profesjonalistów a nie chłopców, którym się wydaje, że potrafią coś zrobić (czytaj przerobić coś gotowego, albo napisać coś dziurawego) to z czystym sumieniem mogę polecić agencję

https://www.chariot.pl/

Miałem klienta, któremu robili sklep i był to najlepiej zrobiony sklep jaki mi się trafił do pozycjonowania.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności