Skocz do zawartości

gnioty na wysokich pozycjach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dobra, spadam , obadaj swój robots co ma indeksować, za duzo nie linkuj , popatrz na tytuły, czesto aktualizuj treść i rób to co konkurencja która się zna na temacie, uzupełnij puste strony w treść - odmieniaj przez osoby liczby słowa na których ci zalezy .

i linkuj z treści do innych podstron i stron www

pozdrawiam

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

@marecky właśnie o to chodzi, to jest dla mnie jakiś fenomen. Tym bardziej, że są to jakieś strony widmo, które już od lat nie funkcjonują a cały czas się gdzieś pojawiają w TOP5.

Wszystko o kotach, rasy kotów oraz filmy o kotach znajdzecie na moim portalu Dookoła KotaTV. Zapraszam serdecznie!

no nie mogę się z tym do końca zgodzić do końca, aczkolwiek są i takie które faktycznie są "uplątane" w siatkę. Są strony, które mają TF 6 CF 10 i BL max 10 i są w TOP5

Jesteś pewny że mają BL 10 i niema żadnych ukrytych BL ani 301-jedynek?? Jesteś tego pewny?

Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net

które maja po dosłownie 10 do 30 linków.

Dosłownie, pisałem o tym już 10 razy, 99,99% linków na pewno nie wiesz jak zobaczyć, tylko proszę nie pisz nic o MS i Ahrefs

ale jak się różnią od reszty to będą wysoko.

przestań pisać bzdury

co do przekierowań 301 to niestety nie jestem pewien czy nie ma. Na MajesticSEO pokazuje, że są 6-10 linków przychodzących w zależności od strony. Nie chce podawać konkretnego adresu bo, nie chce aby ktoś poczuł się urażony a środowisko raczej małe.

Wszystko o kotach, rasy kotów oraz filmy o kotach znajdzecie na moim portalu Dookoła KotaTV. Zapraszam serdecznie!

pewnie tak, ale analiza konkurencji też jest bardzo ważna. Dużo wniosków można wyciągnąć na podstawie backlinków do strony. Wiadomo też gdzie, próbować się "zaczepić" aby efekt był pożądany. Trzeba się wzorować na najlepszych a nie na odwrót.

Trzeba się wzorować na najlepszych a nie na odwrót.

Niby racja, ale jako świeżak po pierwsze nie jesteś w stanie znaleźć nawet 50% linków prowadzących do danej strony a po drugie nawet jak znajdziesz to będą to albo zamknięte prywatne zaplecza, albo miejscówki do których nie będziesz w stanie dodać wpisu (no, może dla jednej strony jak parę nocek przesiedzisz to dodasz ręcznie, ale tak czy inaczej nie znajdziesz ich wszystkich) no i w końcu po trzecie same linki to nie wszystko.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Z tym znajdowaniem linków nie jest tak źle, a le fakt z umieszczeniem tam gdzie chce to już jest problem i to duży. Nie od razu Rzym zbudowano, ale chęci mam a to ważne.

Trzeba się wzorować na najlepszych a nie na odwrót.
są to jakieś strony widmo, które już od lat nie funkcjonują a cały czas się gdzieś pojawiają
gnioty na wysokich pozycjach

Coś ja nie rozumiem o co Tobie chodzi, chcesz wzorować się na gniotach czy na najlepszych? Czy tak sobie piszesz posty nabijasz?

Z tym znajdowaniem linków nie jest tak źle

Już padło w tym temacie to pytanie, jak ich szukasz?

czytając od początku rozmowa się trochę odwróciła od głównego tematu i zeszła na inne tory. Na nabijaniu postów mi nie zależy tylko na informacji i wiedzy. A gnioty są i chyba z tego co piszą nie ma racjonalnego wytłumaczenia dlaczego tak jest a nie inaczej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności