Skocz do zawartości

PP w branży przesyłek kurierskich

Orlik

Rekomendowane odpowiedzi

I jak coś to nie chce mi się odpisywać na kolejne "argumenty" więc nie zadawaj ewentualnie pytać do mnie, bo szkoda mojego cennego czasu.

Hehe. W poprzednim poście do Ciebie już dałem Ci do zrozumienia, że takim tonem nie zamierzam z Tobą rozmawiać, więc nie wiem po kiego się produkujesz i tracisz ten swój "cenny" czas. To co cytowałeś kierowałem do MaxPana. :)

Jeśli szukasz taniego kuriera to polecam ofertę tanich przesyłek kurierskich tej firmy. Bardzo konkurencyjne ceny.

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oceniając marże (bo mniej więcej wiem jakie ceny mogliście wynegocjować od operatorów) rozumiem, że też nie macie zbyt dużego "pola do popisu" jeśli chodzi o prowizje parterów w systemie partnerskim. Myślę, że tzreba wymyślić coś innego jak klasyczny PP. Klasyczny PP sprawdza się kiedy na produkcie marża jest duża. Przesyłki kurierskie to nie ten produkt.

Dzięki za radę (po to między innymi został założony ten temat). Pomysłów szukamy cały czas, więc może i w tym temacie na coś trafimy. Z drugiej strony patrząc na handel ruchem na linii: serwisy grupy ikurier / kurierem.pl (gimbaza, wiadomo :P) <--> kurjerzy.pl, to widać, że jednak można. Bez ciśnienia.

Jeśli szukasz taniego kuriera to polecam ofertę tanich przesyłek kurierskich tej firmy. Bardzo konkurencyjne ceny.

@Orlik jeśli chcesz w ogóle zainteresować webmasterów takim PP, to pozostaje Ci prowizja wieczna. Inaczej nie ma szans, bo każdy potrafi liczyć. Trzeba też ustalić konkretny procent, a nie jakieś 1 zł wzięte z kosmosu.

Druga sprawa to terminowość i szybkość wypłaty. Dobre opinie lubią się mnożyć.

@Orlik jeśli chcesz w ogóle zainteresować webmasterów takim PP, to pozostaje Ci prowizja wieczna. Inaczej nie ma szans, bo każdy potrafi liczyć. Trzeba też ustalić konkretny procent, a nie jakieś 1 zł wzięte z kosmosu.

Druga sprawa to terminowość i szybkość wypłaty. Dobre opinie lubią się mnożyć.

Prowizja wieczna - takie jest założenie.

Procent zamiast 1zł - o tym już pisałem wcześniej, że racja i trzeba o tym pomyśleć. No ale nie wszystko ode mnie zależy. Ja tylko internety ogarniam jeśli chodzi o ten projekt, ale myślę, że jest to do ogarnięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności