Skocz do zawartości

Poszukuje platformy art. sponsorowanych

bluro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ostatnio znalazłem ciekawy wpis promujący whitepress (serwis wymiany blogerów)

niestety nie podoba mi się ,ze podaje się tak szczegółowe informacje.

Dlatego poszukuję alternatywy interesuje mnie głównie kwestia zdrowia i tematów pochodnych.

Moja prośba do was , to pomoc w znalezieniu alternatywy ewentualnie informacje gdzie poszukiwać takich ludzi.

pozdrawiam

jak znowu szczegółowe informacje? liczba odwiedzin na stronie? Czy może imię i nazwisko? Nie ma tego typu serwisów dla anonimów. A już tym bardziej, gdy mowa o dogadanie się poza tego typu serwisem - tutaj może być potrzeba przesłania raportu miesięcznej oglądalności - więc znacznie większa porcja informacji.

Jak nie whitepress to może nextcontent (ref)?

tzn pesel trzeba podawać nip itd a to są cenne dane. nie podaję nigdy kiedy nie muszę.

generalnie mogę podać fałszywe (z generatora) ale narzazie szukam coś bez zbędnej kombinacji.

nextcontent mi się podoba. prawdopodobnie się zarejestruje dziś.

jak masz cos jeszcze to podrzuć.

Faktycznie zmuszanie ludzi do podawania nr pesel w dzisiejszych czasach to przegięcie, zwłaszcza, że do niczego tak naprawdę nie jest on serwisowi potrzebny. W przypadku wycieku danych (dziś to prawie norma) serwis mówi ups, a user ma poważne kłopoty.

Kalkulator dni roboczych - jak obliczyć ile jest dni roboczych w danym miesiącu.

ja tam nigdzie nie widzę przy rejestracji nr pesel na whitepress.. ale nie jadłem cudownych jagód i może jestem ślepy..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

w sekcji rozliczeń masz miejse na pesel

ok, czyli gdzieś głębiej ;) jeżeli whitepress przelewa zaliczki na podatek to pesel jest niezbędny.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

W whitepress, dla osób fizycznych jest miejsce nie tylko na pesel ale także nazwę urzędu skarbowego. To dopiero kara. :)

Tak jak pisze @mcmagik, to jest potrzebne do rozliczeń skarbowych.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

no i są pierwsze oferty ,niestety trochę drożej niż myślałem bo 50 zł

z drugiej strony serwisy maja ruch i wybiorę ofertę która będzie dawała największe szanse na pozytywną opinię

macie inne stronki podawajcie będzie mi bardzo miło.

ewentualnie jakby ktoś chciał możemy się dogadać z tym whitepressem jakoś.

np ktoś wystawi projekt a ja mu odpalę np 5 ziko na dobre pifko :)

Czy używasz www.whitepress.pl czy innego systemu, a nie prowadzisz działalności to i TAK musisz w końcu podać pesel, US i inne dane ze względu na rozliczenia podatkowe. Oczywiście jeżeli chcesz zarabiać i dostać wynagrodzenie. Jeżeli jesteś reklamodawcą to nie musisz tych danych wpisywać w WhitePress. Są one wymagane tylko przy wypłacie środków (roczny PIT).
Jeżeli zależy Ci na współpracy z Nami to zapraszam do kontaktu na redakcja@whitepress.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności