Skocz do zawartości

google nie odpowiada na maile?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Kilka miesięcy temu pisząc maila na adwords-pl@google.com w przeciąu maksimum dwóch dni otrzymywałem maila z odpowiedzią na moje pytanie. Od dłuższego czasu (czyt. 2,5 miesiąca ;) ) nie dostaję żadnej odpowiedzi. Mam część kampanii które wymagają potwierdzenia znaku handlowego, potrzebuję wysłać do nich skan takiego potwierdzenia (faksem już poszło), a niestety odpowiedzi echo. Jak mi zablokują takie kampanie to będę miał ogromny problem z klientami ;). Tak samo ma się sytuacja z certyfikatem google adwords professional...zdałem go ponad 1,5 miesiąca temu, a do tej pory w zakładce "moje konto" mam komunikat, że warunki spełnione ale egzamin nie zdany. Może ktoś pomoże?

Pozdrawiam,

Robert

Pozdrawiam,

astr_o_nomy

Odpowiedź z polskiego adwords to jakaś prowokacja .... :D

Mam dziwne wrażenie że life chat to jakiś bot :blink: obiecał że sprawdzi i wyśle maila i był za uprzejmy jak na człowieka :) cóż zobaczymy co z tego będzie

IE to taki program, który pozwala na oglądanie internetu z Twojego komputera i odwrotnie...

• 2 tygodnie później...

ha.. wlasnie wyslalem maila do adwords przez formularz, myslalem zeleci za granice, ale nie hehe poszedl do pl. S****koty - nie dosc ze nei zacytowali mojego maila dostalem kopie tego co jest na stronie, ucieta w dziwym miejscu. Odsyłają do FAQ i mówią zwykłe: spier**. A pytalem w sprawach konta ktore na prawde duuuuzo pieniedzy wydaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności