Skocz do zawartości

Katalog i prokurator - prośba o pomoc

pietro69

Rekomendowane odpowiedzi

iż nie jestem "Ziomkiem od przesłuchań" a "obywatelem "
Dobre, dobre.... Obywatelem to się było w minionym ustroju teraz jest się "proszę pana" , a nie "obywatelu pozwólcie tu do mnie" ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Sorki za nie bycie ale jeden piorun załatwił nie tylko mnie ale całą okolice

Dzieki wszystkim

Dla wyjaśnienia bo pare postów jest z zapytaniem

Nie chcę szczegółowych wyjaśnień bo jak napisałem nie chcę ujawniać treści ani pisma ani www których to dotyczy choć po wyjaśnieniu będe chciał ujawnić szczegóły choć by przestrodze innych

Prokurator ....po zapoznaniu się z aktami postępowania...... działając na zasadzie art.217kpk oraz art 180 paragraf 1 kpk

postanowił

-zarzadac pełnych danych osobowych.IP lub innych danych od 1 marca do chwili obecnej

-opisania na jakiej zasadzie dodane zostaly linki...

-co zainicjowało spadek rankingu w wyszukiwarce Google

i ten ostatni punkt jest najciekawszy bo do jasnej ...nawet google takich rzeczy nie podaje a ja niby mam

no i jeszcze jedno

-zwolnić prezesa firmy

Dlatego skoro nie znalazłem adesu www tej strony która szuka frajera do wyplaty odszkodowania za spadki w wyszukiwarce chcialbym wiedziec czy moge wogóle w jakiś sposób sprawdzic czy taka strona wogóle była dodana do tego katalogu

Podejrzewam że pomylono adres www z moją stroną ale chcialbym sie upewnić

Jeżeli nie mam możliwości sprawdzenia historii katalogu powiedzmy z ostatniego tygodnia to jak mam to zrobic od marca ?

To tyle .Chodzi o to ze nie raz zaciera się normalne myslenie i człowiek zaczyna myśleć pod góre

Sytuacja zdażyła mi się pierwszy raz i dlatego podchodze może za bardzo emocjonalnie

Pozdrawiam i dziekuje za podpowiedzi

Dlatego skoro nie znalazłem adesu www tej strony która szuka frajera do wyplaty odszkodowania za spadki w wyszukiwarce chcialbym wiedziec czy moge wogóle w jakiś sposób sprawdzic czy taka strona wogóle była dodana do tego katalogu
Jak na me 44 letnie gusta to coś tu kolego kręcisz :olaboga: Twójk katalog, nie wieszz czy strona była dodana, prokutaror pyta o spadki w google :crazy: jakaś lipa panie tu idzie :unsure:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jak na me 44 letnie gusta to coś tu kolego kręcisz :olaboga: Twójk katalog, nie wieszz czy strona była dodana, prokutaror pyta o spadki w google :crazy: jakaś lipa panie tu idzie :unsure:

No dokladnie lipa dlatego pytam tutaj ale jak widze nie ma takiej opcji w katalogu aby sie dowiedziec kiedy wpis byl dodany

Jezeli chodzi o "wiedzenie" kto dodał wpis do katalogu to powiem Ci ze nie rozumiem bo albo jestes geniusz i masz zaje...tą pamieć albo nei masz wpisów

Mając kilka wpisó dziennie tylkow jednym katalogu nie jestem w stanie zapamietac co bylo miesiąc temu

Zapomniałem ż episząc na forum zawsze znajdzie sie ktoś żądny sensacji : )

Pozdrawiam

Temat wyjaśniony poprzez brak wyjaśnienia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności