Skocz do zawartości

Nie tylko blondynki...

Altaica

Rekomendowane odpowiedzi

Siedzimy sobie z żonką na ławce przed blokiem, pełny relaks, dziecko śpi, słoneczko grzeje ;)

Podjeżdża na parking Pani fordem fusionem, ot brunetka. Wysiada, solidnie wypakowuje zakupy, sprawdza wszystkie rzeczy, wyrzuca śmieci z samochodu itp... trwa to dobre 5 minut...

Po czym staje przy tylnych prawych drzwiach, no no przecież wszystko jest glanc i klik...

Samochód zapiszczał, Pani szarpie za klamkę - otwarty...

Podejście numer dwa - klik -> otwarty...

Podejście numer trzy -> klik -> otwarty...

Pani patrzy błagalnym spojrzeniem na pilota do auta... klik -> znowu otwarty...

.... chwila pauzy ...

Teraz już z nerwem... widać kilka prostych niejednoznacznych słów pod adresem pilota i samochodu...

Klik... -> znowu otwarty ;)

Potem już totalny nerw klik -> klamka -> klik -> klamka -> słowo -> klamka -> klik ;)

W końcu ja... jaśnie wielmożny Pan się zlitowałem (żona już śmiała się bardzo głośno...) i dość głośno wypowiedziałem się w stronę zacnej pani, że będzie jej o wiele prościej, jak zamknie też drzwi od strony kierowcy :)

Zatem zlitujmy się czasami nad sąsiadami :) oni też wymagają troski i opieki :)

btw. cała sytuacja z 10 minut trwała, następnym razem nagram na youtuba :)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Czasami takie akcje mogą się trafić niezależnie od koloru włosów a nawet płci. Kiedyś szukałem jakieś 2 godziny okularów, które miałem na nosie ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

;) heh to chyba było... Pan Hilary?

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...

Raczej SkS ;) Starość ku...a starość ;)

Kiedyś szukałem jakieś 2 godziny okularów, które miałem na nosie

podobnie szukałem kluczy, które miałem podpięte do smyczy a tą zaś na karku..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Czyli dlatego gadżety poszukiwania rzeczy są tak popularne :)

Ale jaki super system antykradzieżowy :)

Ja kiedyś poszedłem na grzyby, sprawdzam - nie mam telefonu w kieszeni, szukałem ok 2,5h po lesie, odpuściłem. Przyszedłem do domu telefon był na stole kolo komputera, a moglem by się założyć, że jego brałem :D

Dlatego zawsze przed wyjściem z domu robię listę kontrolną

• portfel - jest
  • komórka - jest
  • kluczyki - są

:)

Choć i tak w zamyśleniu zdarzało mi się wracać z garażu do domu "po kluczyki" (które po otworzeniu drzwi rzuciłem odruchowo na siedzenie pasażera), zdezorientowany tym, że nie mam czym odpalić stacyjki :D

• 2 tygodnie później...

@up Ty w ogóle przeczytałeś / przeczytałaś cały temat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności